Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bl- meccsek lesznek!Sylvinho_ írta:Nem ide kapcsolódik (vagyis részben nem), de sztem mi vagyunk akkora szerencsétlenek, hogy kettőnk közül persze, hogy a lengyelek és az ukránok fogják majd kapni az EB-t, de ne legyen így.
És lehet hülyeség, amit fogok kérdezni, de akkor a Milannak és az Internek lesznek BL meccsei?
EB-ről már ők régen lemondhattak mikor a juve meg a többi bundázott,ezek után meg végképp ugyhogy mi nyerjük szerintem a pályázatot.Los Banditos írta:Ez Olaszország,a balhék és a maffia világa.Kiváncsi vagyok meddig lesz felfüggesztve a bajnokság,szerintem egy hónapot biztos.
De legalább több esélyünk van az EB pályázatra.
Dehogy kéne! Most néztem volna szerintem először olasz bajnokit, (Raziel írta:ebben az évben be kéne tiltani az egész olasz bajnokságot
A hétvégi meccset Holland és Francia meccsekkel pótolják!Krojf írta: És még egy kérdés: ha nem lesz egy ideig Serie A, akkor a Sport1
mit fog helyette közvetíteni?
Kérdezi ezeket Krojf koma.
Sztem egyáltalán nem örülhetünk, csak annak, h nagyobb az esély az eb rendezés bezsebelésére.Game90 írta:Ennek mi csak örülhetünk sztem![]()
De csak olaszban vannak ilyen rendbontások mostanában![]()
38 éves rendőrtisztet arcon találta egy petárda, s a kórházba szállítás után hunyt el![]()
Hülyék.
38 éves rendőrtisztet arcon találta egy petárda, s a kórházba szállítás után hunyt el
Ez igaz. A milán meg sem érdemelné, h a kupában és az 1. ligában induljonelprat írta:Hm,gratula,ezt így a Milan valójában meg sem érdemelnéBoixos írta:
tegnap megvertük a milant 3-1re a coppában úgy, h a főnök még egy 11est is kihagyott. megint ASR-inter döntő lesz.
Hm,gratula,ezt így a Milan valójában meg sem érdemelnéBoixos írta:
tegnap megvertük a milant 3-1re a coppában úgy, h a főnök még egy 11est is kihagyott. megint ASR-inter döntő lesz.
Az olasz kupa sem valami nagy nívójú,de mindig bejut 1,de leginkább 2 nagycsapat a döntőbe! Ez spanyolban nem megszokott...LG írta:Remélem a vége is az lex, ami tavaly meg tavalyelőttBoixos írta: tegnap megvertük a milant 3-1re a coppában úgy, h a főnök még egy 11est is kihagyott. megint ASR-inter döntő lesz.![]()
Remélem a vége is az lex, ami tavaly meg tavalyelőttBoixos írta: tegnap megvertük a milant 3-1re a coppában úgy, h a főnök még egy 11est is kihagyott. megint ASR-inter döntő lesz.