Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
így van! nem csak Figora vonatkozik, de én mindenképpen bevezetném ezt az eltiltási módszert!Boixos írta:és monnyuk a lábadozás alatt kiesett lóvét is pótoltatnám vele. de nemcsak a figoval, hanem az összes gyökérrel, akik ilyen sérüléseket okoznak.Pilfer írta:Figonak nem ez volt az első durva szabálytalanságaAnnyi ideig kéne eltiltani, ameddig nem játszhat az, aki lesérült
és monnyuk a lábadozás alatt kiesett lóvét is pótoltatnám vele. de nemcsak a figoval, hanem az összes gyökérrel, akik ilyen sérüléseket okoznak.Pilfer írta:Figonak nem ez volt az első durva szabálytalanságaAnnyi ideig kéne eltiltani, ameddig nem játszhat az, aki lesérült
mégsem olyan hülye a wander lej.Charlie írta:...a csapatot edző Wanderley Luxemburgo a következőképpen vélekedett a Real teljesítményéről: "Ilyen játékkal nehezen nyerhetjük meg a bajnokságot."
PetI írta:Nem rossz, de akkor is:Enrique írta:Végülis nem rossz, de nem ismerem őket annyira, csak a Vice Cityből a 2 Minutes to Midnight-ot. De az tetszik.Eszter21 írta:Van aki szereti az Iron Maiden-t?
Mert?
Guns'n Roses & Lenny Kravitz foreva'+minden nagy gitáros (Pl JOE SATRIANI!!!)
Pepe, egyébként mióta gitározol?PetI írta:Nem rossz, de akkor is:Enrique írta:Végülis nem rossz, de nem ismerem őket annyira, csak a Vice Cityből a 2 Minutes to Midnight-ot. De az tetszik.Eszter21 írta:Van aki szereti az Iron Maiden-t?
Mert?
Guns'n Roses & Lenny Kravitz foreva'+minden nagy gitáros (Pl JOE SATRIANI!!!)
Nem rossz, de akkor is:Enrique írta:Végülis nem rossz, de nem ismerem őket annyira, csak a Vice Cityből a 2 Minutes to Midnight-ot. De az tetszik.Eszter21 írta:Van aki szereti az Iron Maiden-t?
Mert?
A tököstekés sem gyenge,meg a keresztapák,meg a Jaj és néma bob,dogma,Shop stop,Charlie írta:Egyetértünk + Trainspotting + Ravasz az agy ..... + Tizedes meg a többiek + Indul a Bakterház + A Halál 50órája + Blöff + Született Gyilkosok + SzaffiZsolti írta:Engem ami legjobban sokkolt az a Pulp Fiction.A legjobb film a világon![]()
![]()
C.
Ez kész...LG írta:Most néztem, [auto_cenzúra] jo!!!Cooltiszo írta:Iszonyat nagy:D
Főleg ha a szavakat több magán hangzóóóval írod be, péppé röhögöm magam, mondjuk lehet hogy én vagyok hülye:D
Most néztem, [auto_cenzúra] jo!!!Cooltiszo írta:Iszonyat nagy:D
Főleg ha a szavakat több magán hangzóóóval írod be, péppé röhögöm magam, mondjuk lehet hogy én vagyok hülye:D