mondjuk van bommel a gólja után nem volt egyszerű!!!! nem nagyon szerettem ezt a gyereket, de kezd szinpatikus lenni...

Jah, sok esély van rá... Bayern védekezése nem sokat ér. főleg ha visszatérnek a sérült játékosok, akkor még egységesebb lesz a csapat. Idegenben amugy is jobbak vagyunk mint otthon(nem tudom miért, de a bajnokságba eddig ez volt...). Sztem tovább fogunk jutni, mivel tuti h rugunk legalább egy golt, és remélem h nem fogunk kapni. És ami idén a legjobban megy, az a kapott gol nélküli meccs befejezés, amire igenis képes a mai madrid, bár ez nekem nem tetszik, mert sztem egy offenziv csapattal sokkal több eredményt lehetne elérni.Bayern német közönség előtt győzni fog 1 góllal, és idegenben rugottal tovább fognak menni!
első félidőben valóban jók voltak...de másodikban...meglátszik Capello keze munkája...ozsimiki írta:On: első félidőben Real szerintem igen is jól játszott,ezt most elismerem,másodikban: Capello visszavonulást fújt+Bayern elkezdett ötletesen játszani,meg is lett eredménye,még bármi lehet ebben a párharcban...
az a kérdésem, h mért nem gondolkodcc egy kicsit, meg egyébként is mér kell a barca vs. real-ba írni??barcaftcfan írta:Grecki!:
Ja, bocs, nem tudtam!
Ó bmegbarcaftcfan írta:PSV-Arsenal 1-0 (60.perc)
mennyiBoixos írta:BOMMEL
egyébként a viasat a mu-lille meccset adja felv-ről nem?barcaftcfan írta:Grecki!:
Ja, bocs, nem tudtam!