Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kispad beleférne.balboa7 írta:Én nem rád gondoltam, hanem azokra akik csak úgy hangosztatják hogy Ronaldinho nem csinál semmit, kispadra vele, adjuk el. Én ő rájuk gondoltam!
Akkor igazán megmutathatná végre!balboa7 írta: Akkor is Ronaldinho is the best!
Tartom is a velemenyemet nincs penzunk sokat keres es abbol a penzbol megvehetjuk Trezeget es Vaartot is es meg marad penzunk is es A`llesandro jobb labas nem ballbalboa7 írta:Én nem rád gondoltam, hanem azokra akik csak úgy hangosztatják hogy Ronaldinho nem csinál semmit, kispadra vele, adjuk el. Én ő rájuk gondoltam!Zsolti írta:Ezt azért írtam,mert Boggabor mondta,hogy ele kell adni,és helyette űwaart keel.Énmeg erre montam,hogyha esetleg úgyadódna,akkor Dalessandro kell helyete.Pilfer írta: így van!![]()
Páran mondták h megfordult a fejükben h el kéne adni, nekem még soha!Pilfer írta:így van!balboa7 írta:Nem értelek benneteket! El kell adni Ronaldinhot? Ti jól vagytok? Amikor nem játszik jól akkor adjuk el, ha meg kihúz minket a szarból akkor ő a király?! Egy 5-6 évig minimum maradjon legalább addig ameddig a Messi fel nem nő a nagycsapathoz! Akkor is Ronaldinho is the best!![]()
Én nem rád gondoltam, hanem azokra akik csak úgy hangosztatják hogy Ronaldinho nem csinál semmit, kispadra vele, adjuk el. Én ő rájuk gondoltam!Zsolti írta:Ezt azért írtam,mert Boggabor mondta,hogy ele kell adni,és helyette űwaart keel.Énmeg erre montam,hogyha esetleg úgyadódna,akkor Dalessandro kell helyete.Pilfer írta:így van!balboa7 írta:Nem értelek benneteket! El kell adni Ronaldinhot? Ti jól vagytok? Amikor nem játszik jól akkor adjuk el, ha meg kihúz minket a szarból akkor ő a király?! Egy 5-6 évig minimum maradjon legalább addig ameddig a Messi fel nem nő a nagycsapathoz! Akkor is Ronaldinho is the best!![]()
Ezt azért írtam,mert Boggabor mondta,hogy ele kell adni,és helyette űwaart keel.Énmeg erre montam,hogyha esetleg úgyadódna,akkor Dalessandro kell helyete.Pilfer írta:így van!balboa7 írta:Nem értelek benneteket! El kell adni Ronaldinhot? Ti jól vagytok? Amikor nem játszik jól akkor adjuk el, ha meg kihúz minket a szarból akkor ő a király?! Egy 5-6 évig minimum maradjon legalább addig ameddig a Messi fel nem nő a nagycsapathoz! Akkor is Ronaldinho is the best!![]()
így van!balboa7 írta:Nem értelek benneteket! El kell adni Ronaldinhot? Ti jól vagytok? Amikor nem játszik jól akkor adjuk el, ha meg kihúz minket a szarból akkor ő a király?! Egy 5-6 évig minimum maradjon legalább addig ameddig a Messi fel nem nő a nagycsapathoz! Akkor is Ronaldinho is the best!
Tudom, csak vicceltem. Bár ismerek 1 csákot, aki nem bír 20m-t lefutni, s a Bayern utánpotlásna fog játszani. Mert az apja befolyásos. Amugy meg kitudja, lehetek még Barcás, erre ugy kb. 0,0000000000000000000001% esélyem van, de akkor is van.Boixos írta:de ezeket a meccseket nem a szgép előtt játszák kishaver!LG írta:Csak 1 ember van, akiért Ronaldinhot megéri eladni. EN!!!Zsolti írta:Ha bekövetkezne,hogy eladjuk Ronaldinhot,akkor nem a Waartot kellene hozni helyette,hanema Dalessandrot.Ő nayon nagy zsugás.Ha én mek, akkor Ronienak el kell mennie, mert amugy mindnkit 10-0ra aláznánk, s az azért már durva volna.
de ezeket a meccseket nem a szgép előtt játszák kishaver!LG írta:Csak 1 ember van, akiért Ronaldinhot megéri eladni. EN!!!Zsolti írta:Ha bekövetkezne,hogy eladjuk Ronaldinhot,akkor nem a Waartot kellene hozni helyette,hanema Dalessandrot.Ő nayon nagy zsugás.Ha én mek, akkor Ronienak el kell mennie, mert amugy mindnkit 10-0ra aláznánk, s az azért már durva volna.
Csak 1 ember van, akiért Ronaldinhot megéri eladni. EN!!!Zsolti írta:Ha bekövetkezne,hogy eladjuk Ronaldinhot,akkor nem a Waartot kellene hozni helyette,hanema Dalessandrot.Ő nayon nagy zsugás.
Es a 3ik is kis hílyán nálunk kotott ki. De elyett ma margitba égnek. +a kopaszt is ide lehet sorolni. Sztem Robinho is hamar kiégne margitba, ja és Samuel meg...pfff...Boixos írta:ráadásul a háromból kettőnek nálunk (is). az annyuk mindenit.LG írta:Azért a 3 felsorolt margitosnak is volt aranykora, az elozo csapatuknál.Silvanus írta:Azért szerintem az erős, hogy Ronaldinho-t adjuk el!!! Szerintem őt még nem kéne eladni vagy 5-6 évig!?...
Ronaldinho még ilyen "[auto_cenzúra]" formában is ötször jobb, és hasznosabb, mint Figo, Beckham, és Ronaldo összesen legjobb formájában!!!!...
ráadásul a háromból kettőnek nálunk (is). a macska rúgja meg.LG írta:Azért a 3 felsorolt margitosnak is volt aranykora, az elozo csapatuknál.Silvanus írta:Azért szerintem az erős, hogy Ronaldinho-t adjuk el!!! Szerintem őt még nem kéne eladni vagy 5-6 évig!?...
Ronaldinho még ilyen "[auto_cenzúra]" formában is ötször jobb, és hasznosabb, mint Figo, Beckham, és Ronaldo összesen legjobb formájában!!!!...
Azért a 3 felsorolt margitosnak is volt aranykora, az elozo csapatuknál.Silvanus írta:Azért szerintem az erős, hogy Ronaldinho-t adjuk el!!! Szerintem őt még nem kéne eladni vagy 5-6 évig!?...
En mar vasarnap megirtam, hogy [auto_cenzúra] volt kozeppen csak Ti nem latjatok. El kell adni es hozzuk VaartotZsolti írta:Nekem mindegy hogy hol játszik csak adja a régi önmagát.Enrique írta:Tényleg érdekes, de ő tudja.Bodi írta:Csodálkozok Ronnie nyilatkozatán,ő úgy látja,hogy a pálya bal oldalán jobban megy neki,mint középen.Én pont fordítva látom,szerintem középen jobban ki tud bontakozni.Biztos jobban látja mint én,de ezen akor is csodálkozom.
Nekem mindegy hogy hol játszik csak adja a régi önmagát.Enrique írta:Tényleg érdekes, de ő tudja.Bodi írta:Csodálkozok Ronnie nyilatkozatán,ő úgy látja,hogy a pálya bal oldalán jobban megy neki,mint középen.Én pont fordítva látom,szerintem középen jobban ki tud bontakozni.Biztos jobban látja mint én,de ezen akor is csodálkozom.
Tényleg érdekes, de ő tudja.Bodi írta:Csodálkozok Ronnie nyilatkozatán,ő úgy látja,hogy a pálya bal oldalán jobban megy neki,mint középen.Én pont fordítva látom,szerintem középen jobban ki tud bontakozni.Biztos jobban látja mint én,de ezen akor is csodálkozom.
A Milan ellen nagyon-nagyon jó volt, egyébként meg "csak" nagyon jó!LG írta:En nem! Majd ha ugy nyomja mint tavaly tavasszal, vagy mint a Milán ellen!Eszter21 írta:Én soha nem fogok cigizni!LG írta: Tévedsz, ez ide tartozik!!! Ronie mostansák elég gyenguska, ebbe Eszter belebergedett. Elkezdett csigaretázni is.Már a szívroham kerulgeti...
![]()
Gyerunk Ronie segíts!!!
És Ronnie-val most egyébként is meg vagyok elégedve!
En nem! Majd ha ugy nyomja mint tavaly tavasszal, vagy mint a Milán ellen!Eszter21 írta:Én soha nem fogok cigizni!LG írta:Tévedsz, ez ide tartozik!!! Ronie mostansák elég gyenguska, ebbe Eszter belebergedett. Elkezdett csigaretázni is.Rapika írta:Itt is kezdünk elkanyarodni a témától!Már a szívroham kerulgeti...
![]()
Gyerunk Ronie segíts!!!
És Ronnie-val most egyébként is meg vagyok elégedve!
Én soha nem fogok cigizni!LG írta:Tévedsz, ez ide tartozik!!! Ronie mostansák elég gyenguska, ebbe Eszter belebergedett. Elkezdett csigaretázni is.Rapika írta:Itt is kezdünk elkanyarodni a témától!Már a szívroham kerulgeti...
![]()
Gyerunk Ronie segíts!!!
Ezt énis hallottam.Milán meccsen mondta a Gundel Takács Gábor asszem.Enrique írta:Ja meg állítólag kötöttek 1 megállapodást az udinei játékosok, h nem igazol el senki sem a télen, és a BL-be vezetik a csapatot...Zsolti írta:ez meg a másik.most csa a sikerek kellenek és nem a pénz.Enrique írta: Úgyem engedik el.![]()
Ha ez igaz, akkor pláne necces a dolog.