Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocs de most jelenleg varázsol a csapat,és per pill. nem érdekel Terry!(amugy sajnálom persze mint ember)Szabó Lajos írta:Mondjátok már h miket csinál a VILÁG LEGJOBB JÁTÉKOSA????mert én se látom a meccset:( Fórumosok!!Am ti sajnáljátok Terry-t???mert én igen....
Hihetettlen mennyit jelent Ronnienak,hogy pályán van Eto'o,nagyon dúrvaRonaldinho #10 írta:AZTAQRVAAAA RONNIE!!!![]()
![]()
![]()
Mien cselezés volt má ez ebből kapufa!!! úristen! Mekkora gól lett volna....
Europai szuperkupán volt Eto'o,Messi isG-Jay írta:Hu ennek nagyon örülök. Istenem. Nem bocsátottam azért meg Eto'onak a hülyeségei miatt, de nem is azért szeretjük:) El se hiszem.
Mi lenne ha a legjobb 11-ünk eddig is végig játszik az idényben??
Vezetnénk 15-al a ligát, BL-ben tuti továbbjutás, meg Világkupa meg Europai szuperkupa meg minden! De még van idő, ha ez marad. Lesz itt még ünneplés az idény végén.
De valaki nyugtasson meg hogy ez nem egy meccses kiugrás, és aztán vissza ahol voltunk, mármint idén eddig.
Dinho semmit nem ér egyedül, ez kiderült. Eto-val viszont nincs aki megállitsa, és ha Messi is ott van? HU beleborzongok.
by Jay
Ezquerro -t is eladnishevy írta:Szerintem is így kéne felállni, nyáron oleguer helyére kéne egy ember, ő lehetne a gyengepont, és akkor jó lenne
Szerintem is így kéne felállni, nyáron oleguer helyére kéne egy ember, ő lehetne a gyengepont, és akkor jó lennelionelmessi19 írta:Összeáll a verősereg:
Valdes
Oleguer Thuram Puyol Zambi
Marquez
Iniesta, Deco/Xavi
Messi, Dinho
Eto'o
Ki is írta délután, h Samu menjen el????