Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És persze a Ferraritozsimiki írta:A lényeg,hogy legalább a BARCÁT közösen támogatjuk.
Kezet rá![]()
![]()
![]()
1: ha nem az Inter fanatizmus beszél belőlem, akkor sztem az Internek és a Romának is kb 50-50 % esélye van a továbbjutásra (Romának legyen inkább 51ozsimiki írta:1:Arra a részre írtam a hsz-t,hogy a szerinted a Roma esélyesebb a kiesésre,mint az Inter(de ezt tudod Te is) mert szerintem ez nem igaz
Ennyi...
2: U.i.: Arsenalt már nem támogatom![]()
Persze!Game90 írta:Ozsimiki![]()
Remélem tudod, hogy miért írtam ezeket![]()
Még senki nem esett ki,ez tényGame90 írta:Majd meglátjuk, hogy ki esik ki![]()
Ha mi kitudtunk kapni hazai pályán, akkor a Valencia is kikaphat. És sztem az Inter jobb csapat![]()
A Romának nagyobb esélye van, hogy kiessen.
Romában örömünnep lesz testvérem!LG írta:Rómában esetlegBoixos írta:nem baj. lesz ott még sírás-rívás a jövő héten is, amikor szertefoszlik a bl-álom...![]()
Jövő 7-n továbbm1 mind3 kedvenc csapatom: Barca, Inter, Lyon
Én meg remélem, hogy az Intert lealázák majd a Valenciaiak! És úgy is lesz!LG írta:Rómában esetlegBoixos írta:nem baj. lesz ott még sírás-rívás a jövő héten is, amikor szertefoszlik a bl-álom...![]()
Jövő 7-n továbbm1 mind3 kedvenc csapatom: Barca, Inter, Lyon
Rómában esetlegBoixos írta:nem baj. lesz ott még sírás-rívás a jövő héten is, amikor szertefoszlik a bl-álom...
Hát de akkor miért tették ilyen ilyen koránra teszikozsimiki írta:Amiért szokott lenni ilyen spanyolban,angliában,németben iskovinho írta:Nem tudja valaki miért van hétközi forduló a Seria A-ban?![]()
![]()
![]()
Minden évben van pár hétközi forduló,ez a rendszer
Amiért szokott lenni ilyen spanyolban,angliában,németben iskovinho írta:Nem tudja valaki miért van hétközi forduló a Seria A-ban?![]()
Egy csaló gárdát ne hasonlíts egy nem csalóhózLG írta:És megint, ráadásul most 1-0. Gusztustalan 1 brigád, akárcsak a mencseszterLG írta:Tetves milan, megint 90. percbe lőttek golt.
1000-szer inkább a mu nyerje meg a bajnokságot, mint a cselszki.LG írta:És megint, ráadásul most 1-0. Gusztustalan 1 brigád, akárcsak a mencseszterLG írta:Tetves milan, megint 90. percbe lőttek golt.
És megint, ráadásul most 1-0. Gusztustalan 1 brigád, akárcsak a mencseszterLG írta:Tetves milan, megint 90. percbe lőttek golt.
Nem tom nekem anniyra unszimpatikus a Milan, olyan arcok vannak benne.....Rivaldinho írta:Én itt is, mindig is hangoztattam, h a Real-ból egyedül Ronaldot szeretem (meg azér van ott egy-két értelmesebb arc). Örülök h feléledt, és nekem a Barcán (és a Fradin) kívül a másik kedvencem a Milan, szal msot örül a szívem.
Off: egy hápogó hír, hogy Torres-t szemeltük ki Eto'o helyére, akin túl akarunk adni... (nso)