Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem lehet minden csapatban 10 Messi és Ronaldinhomademan írta:miért a BARCA SZTÁROK topikban van?????
szerintem létre kéne hozni egy olyat hogy: a PRESAS vagy SELEJT!!!
vannak rosszabbak ismademan írta:miért a BARCA SZTÁROK topikban van?????
szerintem létre kéne hozni egy olyat hogy: a PRESAS vagy SELEJT!!!
Egyébként akár mekkora nacionalista, de azért egy gyilkos terroristának ne biztosítson már erkölcsi támogatást!!!! de most komolyan ez normális
Én is szeretem a hazámat, én is teszek érte, de nem esek túlzásokba, nem verem a mellkasomat féltéglával és kiabálom egész nap, hogy mekkora magyar vagyok. És elhiszem, hogy igazi katalán, de a realitásokat és a tényeket neki is figyelembe kéne vennie, nem pedig összehordania hetet-havat. mert Katalónia nem lesz független, Katalónia a Spanyol Királyság része, széles körű önállósággal, saját kormánnyal, önrendelkezéssel. Oleguer olyan, mint az a magyar, aki Aradon él: magyar nemzetiségű, de a Román Köztársaság állampolgára. Oleguer is katalán, aki a Spanyol Királyság állampolgára. Eszerint kell élnie, és cselekedne.lionel19 írta:Ez tény hogy a pályán nem alkot és ezért mehetne isten hírével...devarga tamás írta:Egy semmirekellő, nagyképű, nacionalista vadbarom, utálom, és felidegesít a látványa.
"semmirekellő,nagyképű"... ezt mi alapján ítéled meg?
"nacionalista vadbarom"... azért mert kiáll a hazajáért, tesz a hazájáért, szereti a hazáját KATALÓNIÁT, ezért csak tisztelni lehet...!!!
ez igen, sztem el kellene menni egy másik Katalán csapathoz.barca99 írta:Hát ha ez alapján ítéljül meg sem túl rózsás a helyzet.lionel19 írta:ha azt akarja felőlem álljon, engem nem érdekel mit csinál a pályán kivül, a PÁLYÁN NYUJTOTT TELJESITMÉNY ALAPJÁN KELL MEGINTÉLNI BÁRKIT!
Hát ha ez alapján ítéljül meg sem túl rózsás a helyzet.lionel19 írta:ha azt akarja felőlem álljon, engem nem érdekel mit csinál a pályán kivül, a PÁLYÁN NYUJTOTT TELJESITMÉNY ALAPJÁN KELL MEGINTÉLNI BÁRKIT!
ha azt akarja felőlem álljon, engem nem érdekel mit csinál a pályán kivül, a PÁLYÁN NYUJTOTT TELJESITMÉNY ALAPJÁN KELL MEGINTÉLNI BÁRKIT!Los Banditos írta:Bármennyire is kiakarja fejezni hogy Ő bizony nacionalista,nem biztos hogy egy gyilkos mellett is ilyen nyiltan kikéne állnia.
Ez tény hogy a pályán nem alkot és ezért mehetne isten hírével...devarga tamás írta:Egy semmirekellő, nagyképű, nacionalista vadbarom, utálom, és felidegesít a látványa.
nem is lehet máshogy!!teljesen igazad van,bár azt kihagytad,hogy oleguer lába alatt tegnap egyszer ment el a labda, és az gól lett!!!Vito írta:dehogynem! olvasd el a bajnoki mérkőzések topicban az írásom. nem rövid.lionel19 írta:És mikor Marquezről meccseket vesztettünk el az nem volt baj ugye?
DE!
azért Rafa-t és Oli-t egy kalap alá venni enyhén szólva is barokkos túlzás.
Oli gyerekkora óta a csapatban játszik, állandóan élvezve Rijkaard bizalmát.
hogy jobb, mint Belletti és hasonlók, az ne haragudj, de nem egy profi szemlélet (a vezetés részéről sem).
Oleguer tegnap csak egy hibát vétett, amit Alves ki is használt.
Oleguer tegnap csak egy luftot rúgott.
Oleguer tegnap már egyszer fel is tudta passzolni a labdát Zambinak, igaz, abból gól is lett.
Oleguer tehetségtelen. kevés, nagyon kevés ő ebbe a csapatba.
Oleguerrre nem lehet építeni, nem lehet rá számítani, nem lehet benne bízni és ez egy védőnél öreg hiba.
máshogy sajnos nem tudom ezt szavakba önteni és nem tudom megérteni azokat a szurkolókat, akik előtt ez nem világos.
dehogynem! olvasd el a bajnoki mérkőzések topicban az írásom. nem rövid.lionel19 írta:És mikor Marquezről meccseket vesztettünk el az nem volt baj ugye?
ez így kerek, nem tudok más okosat hozzátenni.varga tamás írta:Na, te vagy az akinek nagyon gyorsan el kéne húzni innen valahova, nem kéne tovább rontanod itt a levegőt, és érdemtelenül felvenned az eurómilliókat. Tegnap is egy rakás szerencsétlenség volt, rosszabbnál-rosszabb megoldások sorozatát mutatta be. Left 8 méterre a kaputól, elmegy a lába alatt a laszti, felesleges szabálytalanságok a kapu előtt stb. Egy semmirekellő, nagyképű, nacionalista vadbarom, utálom, és felidegesít a látványa.
Ne 1 meccs alapján ítéld meg... ha ezt tennéd mindenkivel... akkor Belletti a világ legjobbja lenne(bl döntő miatt) Marquez lenne a világ legszarabbja (pool elleni 2 gól miatt) szal...barca99 írta:Hát azért a tegnapi teljesítménye után, én ezt igen erősen megkérdőjelezném.lionel19 írta:Ezerszer inkább Oleguer mint Belletti,Marquez vagy Gio a védelemben...
Hát azért a tegnapi teljesítménye után, én ezt igen erősen megkérdőjelezném.lionel19 írta:Ezerszer inkább Oleguer mint Belletti,Marquez vagy Gio a védelemben...