Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hiszem, h ezt mondta. Lehet, h elismeri h nagy futbalista, s a világ legnagyobbjaihoz tartozott, de ezt így biztos nem mondta.elpaís írta:Jó srác ez a Ronaldinho! És látja a frankó dolgokat![]()
Ronaldinho: "Zidane a valaha volt legjobb futballista!"
![]()
te akkora ................! mostmár nem bírom tovább olvasni a hülyeségeidet hallod! mikor agyott ki 11est utoljára?heeee? nézzed a meccseket és akkor nem fogsz ekkora hülyeségeket írni! egy tizit kihagy és egyből ne ő rúgja? ez a magyar foci mentalitása is! sok ................LG írta:Sztem nem neki kéne rugni a 11-seket. Sztem miota nálunk játxik több 11-st hagyott ki, mint más egész életében. Monyuk azt nem tom kinek kéne, mert Etoo is rengeteget hibázik büntetőből. Azért valamire mégiscsak jo volt a Mendieta.
Mikor hagyta ki Sevilla előtt?LG írta:Sztem nem neki kéne rugni a 11-seket. Sztem miota nálunk játxik több 11-st hagyott ki, mint más egész életében. Monyuk azt nem tom kinek kéne, mert Etoo is rengeteget hibázik büntetőből. Azért valamire mégiscsak jo volt a Mendieta.
A tizenegyest elég flegmán lőtte,ha bement volna akkor nyerjük a meccset DE nem lehet hibáztatni az eredményért.Lőtt egy gólt kiállitottak róla egy embert és a tizenegyest is neki volt joga elrontani.Evilgrim írta:Ezen el lehet gondolkozni miért.Talán tényleg 2cm-rel rövidebb a lába Palopnak gól.De ha vissza gondolunk Xavi kapufájára Liverpool ellen.Nincs velünk a szerencse.![]()
Biztos olyan rúgta, akit szponzorál a Nike...Aprieto írta:Melyik évben?![]()
Idén egy szabadot rúgott nekik Dinho és 1-1 lett... itt meg passz hogy ki rúgja és nem szabad...
Melyik évben?Los Banditos írta:Az összes csatornán megy a reklám,az Atlético elleni hazai meccsen forgatták.
--->KATT<---
Valóban elrontotta a tizit,de gondolom ő sem számított rá h pont beleér még a kapus lába-könnyelmű volt!+barca 99 ennél gyengébben lehet egyáltalán belerúgni a labdába?Ritka rossz bünti de tök mind1,mert az első gólt+a játékát nem lehet elvitatni...barca99 írta:Ha gyengébben rúgja nem akad bele Palop lába VAGY Minek rúgja középre, ha a kapus úgyis otthagyja a lábát?
ez tényleg jó reklám tegnap láttam a meccs utánLos Banditos írta:Az összes csatornán megy a reklám,az Atlético elleni hazai meccsen forgatták.
--->KATT<---
Na és?? Kit érdekel...a pályán lenne az, remélem ha lesz végre Eto'o, akkor ismét képes lesz a bilbao elleni dolgokra, még nehezebb ellenféllel is.Ronaldinho Kínában is Nr.1.
Nekem elég lassú volt. Ez sokkal jobb, és a zene is jobban bejön: http://www.youtube.com/watch?v=w9mZBa8k ... ed&search=Game90 írta:Jó ez a reklámDe Drigónak igaza van, voltak/vannak/lesznek
ennél jobbak is. Ami pl most nagyon tetszik nekem:
http://www.youtube.com/watch?v=Ve0r_xHl ... ed&search= Igaz, hogy nem foci, de sztem nagyon jó kis reklám és a zene is jó hozzá.
Bocs, hogy egy kicsit OFF voltam![]()