Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szócsatákat vívtunk!!!!Nemis láttam még őt élőben,meg a barátnőm szemében is igenigen csökkenne a népszerűségi indexem,ha másokkal hálnék,miközben ő mitsem tud az egészről...Rapika írta:Na ezektán tényleg ne kerüülj a kezei közé!LG írta:De jo neked!Zsolti írta:Párszor már küzdöttem vele....
Elég nagy bunkóság volt!![]()
Na ezektán tényleg ne kerüülj a kezei közé!LG írta:De jo neked!Zsolti írta:Párszor már küzdöttem vele....Rapika írta: Jól van na!![]()
De azért mondom mégegyszer,sztem ne kerülj mostantóleszter kezei közé...
Beteg és perverz az életszemléleted.Szócsatákat vívtunk...de gondoltam,hogy valameik pihentagyú(ezt a legjobb értelemben se vedd sértésnek) félre akarja érteni.LG írta:De jo neked!Zsolti írta:Párszor már küzdöttem vele....Rapika írta: Jól van na!![]()
Hát nem is tom. Még várjunk, de ha év végéig nem javul, akkor el kell paszolni, amíg fizetnek érte. De ez 99,99%, h nem kovetkezik be. Nemsokára tul lesst a hullámvolgyon.Rapika írta:Pár oldalla ezelőtt én sem írtam komolyan,h adjuk el!
És sztem nem csak én nem mondtam komolyan...
De jo neked!Zsolti írta:Párszor már küzdöttem vele....Rapika írta:Jól van na!Zsolti írta:Nem is az ő kedvence akarok lenni....![]()
az a hely már úgyis foglalt.Pilfer írta:ezek után te nem leszel Eszti "kedvence"Zsolti írta:Miért?nem szidtam,csak nekem konkrétan nem ő a kedvencem,de azt elismertem,hogy ő a legjobb...Rapika írta: Ajjaj,most kapsz majd Esztertől...
ezek után te nem leszel Eszti "kedvence"Zsolti írta:Miért?nem szidtam,csak nekem konkrétan nem ő a kedvencem,de azt elismertem,hogy ő a legjobb...Rapika írta:Ajjaj,most kapsz majd Esztertől...Zsolti írta:Nekem Ronaldinho nem a kedvencem,és ha eladnánk én nem nagyon sírnék utána....de tény,hogy a világ legjobbja.
Miért?nem szidtam,csak nekem konkrétan nem ő a kedvencem,de azt elismertem,hogy ő a legjobb...Rapika írta:Ajjaj,most kapsz majd Esztertől...Zsolti írta:Nekem Ronaldinho nem a kedvencem,és ha eladnánk én nem nagyon sírnék utána....de tény,hogy a világ legjobbja.
Úgy legyen!Boixos írta:amigos! nehogy már ne lehessen az embernek véleménye vkiről! vagy ilyen, vagy olyan. nem tudom, miért ne lehetne esetlegesen kritizálni ronaldinhot, ha monnyuk vkinek nem jön be az éppen aktuális teljesítménye? mondom ezt úgy, h én nem szoktam piszkálni, bár néha elférne rajta, mégha a világ jelenlegi legnagyobb zsugása, akkor is. viszont az elvtelen szardobálás télleg furkóság.
azt gondolom, rengeteg örömet fog ő még okozni nekünk és a többi barcásnak.
Remélem ilyet senki nem ír komolyan,eladni a világ egyik legjobb játékosát????Szerintem néhány embernek túl nagyok az elvárásai vele szemben,igaz én is többet várok tőle,de azért nem szidom folyamatosan,amiért nem játszik úgy,mint tavaly tavasszal.Eszter21 írta:Sajnos vannak itt egy páran akik komolyan gondolják...Rapika írta:Pár oldalla ezelőtt én sem írtam komolyan,h adjuk el!
És ha nem gondolod komolyan, légyszi ne írj ilyeneket!
Sajnos vannak itt egy páran akik komolyan gondolják...Rapika írta:Pár oldalla ezelőtt én sem írtam komolyan,h adjuk el!
D'allessandro bal lábas.boggabor írta:Tartom is a velemenyemet nincs penzunk sokat keres es abbol a penzbol megvehetjuk Trezeget es Vaartot is es meg marad penzunk is es A`llesandro jobb labas nem ballbalboa7 írta:Én nem rád gondoltam, hanem azokra akik csak úgy hangosztatják hogy Ronaldinho nem csinál semmit, kispadra vele, adjuk el. Én ő rájuk gondoltam!Zsolti írta:Ezt azért írtam,mert Boggabor mondta,hogy ele kell adni,és helyette űwaart keel.Énmeg erre montam,hogyha esetleg úgyadódna,akkor Dalessandro kell helyete.
De mi lett volna ha Milan ellen is a padon van? Vagy a real ellen? Még ha nem is megy neki annyira akkor is képes egy villanásra! Sztemredlions írta:A kispad beleférne.balboa7 írta:Én nem rád gondoltam, hanem azokra akik csak úgy hangosztatják hogy Ronaldinho nem csinál semmit, kispadra vele, adjuk el. Én ő rájuk gondoltam!Eladni??
Nem!
![]()
![]()
Szerintem is ő a legeslegjobb.Nem is értem miért szidtátok...redlions írta:Akkor igazán megmutathatná végre!balboa7 írta: Akkor is Ronaldinho is the best!Már kezdem unni, hogy rosszul játszik... (Biztató jelek már vannak.)