Az előző meccseink előtt rendre bizakodó voltam,ma inkább reálisan próbálom nézni a dolgokat.Az eredmény szoros hazai győzelemet fog tükrözni.
Nállam itt mind1ik link [auto_cenzúra]. Bármelyikra kattintok : nem található...barcelonaforever írta:http://rojadirecta.com/
Itt megnézheted hogy melyik klienset kell letölteni majd utána:http://pplive.uw.hu/index.html!!!sok sikert!!!!
FORCA BARCA
Hát az előzetes kezdőcsapat szerint kezd,ahogy Messi,és Ronnie isbarcaftcfan írta:Eto'o kezd?
hol lehet nézni a mai meccset a neten???? mert nekem sem meggy a sportklubbarcelonaforever írta:Egyértelműen be kell húzni a mai meccset, nem szabad hibázni, ki kell engesztelni a szurkolókat!!!ja és küzdeni kell!!!!
És megint az interneten nézhetem mert a győri kábel szolgáltató nem tudja megvenni azt a sz*** sport klubot![]()
![]()
![]()
![]()
FORCA BARCA MINDÖRÖKKÉ![]()
![]()
![]()
![]()
jól látja a dolgokat rijkaard.„Ez a mérkőzés felülmúl mindent – így Frank Rijkaard. – Egy bajnoki kudarcot még képes megbocsátani a szurkolótábor, nagy nehezen a BL-kiesésen is túlteszik magukat a drukkerek, de ha hazai pályán kikapunk a Real Madridtól, kicsinálnak bennünket!”
Számomra is fontos lenne,hogy lássam a küzdelmet,azt hogy meghalnak a pályán,és emelett hihetetlen mód örülnék,ha ez látványos játékkal párosulnaSaviola írta:Remélem összeszedjük magunkat végre,s megütjük a Realt,mert most már csak két fronton kell figyelni,s ez a csapat képes mind2 kupát behúzni,csak végre legyen tenni akarás,meg motiváció,s ha nem is megy,legalább az akarás látszon a csapaton.Remélem nyerünk,az végre lökést adhatna a csapatnak,nagyon fontos lenne.Előre srácok,én bízom bennetek.
ViScA eL BaRcA!
komám ha jóltom' reyes se jáccik'...Krojf írta:Komáim!
Szóval Cannavaro és Roberto Carlos sem játszik, meg Beckham sem.
A többi nem jut eszembe, de hogy az olasz és a brazil sem lesz ott
a madridi védelemben, az biztató.
Igen ám, de kik fognak tőlünk átgaloppírozni a meggyengült védelmükön?
"Disz íz dö kueksön!"!
Morfondírozik ezen Krojfotok.
jaja, canna és robi játszhatna, őket lehetne forgatgatni...LG írta:Ugyan már, 1ik se az már, akik voltak valamikor, 2 szánalmas öregember, aki rendre hibáznakKrojf írta:Komáim!
"Disz íz dö kueksön!"!
Morfondírozik ezen Krojfotok.Carlos is a Bayern ellen milyen inditást adott
Ugyan már, 1ik se az már, akik voltak valamikor, 2 szánalmas öregember, aki rendre hibáznakKrojf írta:Komáim!
"Disz íz dö kueksön!"!
Morfondírozik ezen Krojfotok.