b+ eto'o! CSAPATMUNKA!!!! nem tudja mi az a csapatmunka bazz... Ha visszapasszolta volna a labdát messinek, tuti gól lett volna... erre önző módon lőtt a kapura, ami simán kivédte a kapus....
ennyit a hazai pálya előnyéről...ilyen tizit úristen
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Piszok mázlija van azért a Madridnak!
2 kapuralövés, 2 gól!
Egyébként szeretném már látni azt a pillanatot, amikor Oleguer úgy szerel, hogy a labdát rúgja!
Lehet, hogy csak szeretném!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw