FIGO 10 írta:igen....Bodi írta:Hát úgy néz ki,hogy végül nem tudjuk megnézni a classicot,mert jövő héten az Arsenal-MU meccset is a sport2 adja,és ebből kiderül,hogy nekik tök8,hogy mekkora rangadó van,átteszik a Sport2-re.![]()
Pontosan hanyadikán lesz a meccs?![]()
nevetséges.
KÉRLEK BENNETEKET HOGY MOST AZ 1X FOGJUNK ÖSSZE ÉS MINDENKI ÍRJON 1 E-MAILT A SPORT1-NEK!
én már írtam
Barça - Real, Real - Barça!
-
- Director del Fútbol
-
- Director del Fútbol
FIGO 10 írta:igen....Bodi írta:Hát úgy néz ki,hogy végül nem tudjuk megnézni a classicot,mert jövő héten az Arsenal-MU meccset is a sport2 adja,és ebből kiderül,hogy nekik tök8,hogy mekkora rangadó van,átteszik a Sport2-re.![]()
nevetséges.
KÉRLEK BENNETEKET HOGY MOST AZ 1X FOGJUNK ÖSSZE ÉS MINDENKI ÍRJON 1 E-MAILT A SPORT1-NEK!
én már írtam
-
- Director del Fútbol
Ezt nem tartom hülyeségnek,ha tucatszámra kapják az emailokat,hátha észheztérnek,és nem fosztanak meg minket a legnagyobb rangadótól.FIGO 10 írta:igen....Bodi írta:Hát úgy néz ki,hogy végül nem tudjuk megnézni a classicot,mert jövő héten az Arsenal-MU meccset is a sport2 adja,és ebből kiderül,hogy nekik tök8,hogy mekkora rangadó van,átteszik a Sport2-re.![]()
nevetséges.
én már írtam
A Real és a Barca tábornak is érdeke,hogy lássuk meccset,szóval most tényleg összefoghatunk.Nemrég a Real és a Barca közös érdekből közösen vett különrepülőt,azért annyira nem utálha egymást a két klubb,hogy az ésszerűségen túllépjenek.
Charlie ha itt a fórumon azt akarjuk ünnepelni,hogy szétvertük a Real-t látnunk kell a meccset!

Azért úgy az igazi!:D
én nem akarok vitatkozni, nem szertekCharlie írta:Köszönöm a gratulációt,örömmel fogadomJók voltatok tegnap már 1pontot tudtatok szerezni,jól haladtok
![]()
C.

hát akkor ne fogj össze, gratulálok...Charlie írta:Én nem fogok össze reálossal![]()
,nincs az a pénz!
![]()
Sztem feleseleges írni,nem hinném hogy meghatja őket.
C.

igen....Bodi írta:Hát úgy néz ki,hogy végül nem tudjuk megnézni a classicot,mert jövő héten az Arsenal-MU meccset is a sport2 adja,és ebből kiderül,hogy nekik tök8,hogy mekkora rangadó van,átteszik a Sport2-re.![]()
Pontosan hanyadikán lesz a meccs?

én már írtam

-
- Director del Fútbol
Hát úgy néz ki,hogy végül nem tudjuk megnézni a classicot,mert jövő héten az Arsenal-MU meccset is a sport2 adja,és ebből kiderül,hogy nekik tök8,hogy mekkora rangadó van,átteszik a Sport2-re.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Jah szerencsétlenek... Most 1 kicsit kár h nincs (igazából nemámNoY írta:jelenlegi formájukat tekintve ezt érzem a minimumnak, most is égnek Sevillaban

Esélytelenek most is....

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Azért nem szabad elkiabálni a dolgokat, mert kitudja addig mi lesz a madriddal! Bár én is remélem, naggyon remélem, h nyerünk itthon, méghozzá több góllal mert jelenleg sokkal jobb csapatunk van!!

Szerintem az idei Barca-Real arra lesz jó hogy kicsit javítsunk a gólarányunkon... 

álomdjál szebbeket....örülnétek ti ha a két meccsen 3 pontot szereznétek ellenünk...de nem szereztek csak 1-et hazai pályán, MADRIDBAN meg kikaptok szerintem...Silvanus írta:A követekző Barca - Real biztos nagy alázás lesz, több szempontból is! Nem csak hogy rengeteg ponttal fogunk már vezetni a Real előtt, de még le is nyomjuk őket vagy 3 v. 4:1-re, amivel azt az előnyt majd csak tovább növeljük!!!Mi ez ha nem a legédesebb dolog a világon?
Nem kérdés: idén oda-vissza verjük őket! SŐT! Én azt kívánom, hogy kerüljünk velük össze a spanyol kupában, és a BL-ben is, gondoljátok el, 1 év alatt 6-szor megverni a Real Madridod, azért az komoly!...... Huhhh...... Jujjj de jó kedvem lett!

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
6x megverni.... Hát igen... Erre én azt mondom h akármilyen jó a csapat akkor sem fog összejönni. Én szerintem ha netán összekerülünk velük 6x
akkor is az már nagyon jó ha egyszer sem kapnánk ki. Ha meg csak a bajnokságban játszunk velük azaz 2x akkor én már örülnék annak is, ha 4 ponttal lenne majd többünk. Az nekik már elég megalázó.... És a vesszőfutásuk sem tarthat örökké. Egyszer nekik is lesz jó sorozatuk, bár lehet h csak tavasszal. De 1 hullámvölgy akármilyen hosszú is legyen egyszer véget kell h érjen. És ha véget ér utána leszek kiváncsi h igazából mit tud az a csapat. Mondjuk a BL elődöntőjében vagy a döntőjében...
Akkor kell majd megmutatni h miaszitu 
ÉS GYŐZNI!!

ÉS GYŐZNI!!

- jokedvu
- Jugador del Barça
ÚGY LEGYEN!Silvanus írta:A követekző Barca - Real biztos nagy alázás lesz, több szempontból is! Nem csak hogy rengeteg ponttal fogunk már vezetni a Real előtt, de még le is nyomjuk őket vagy 3 v. 4:1-re, amivel azt az előnyt majd csak tovább növeljük!!!Mi ez ha nem a legédesebb dolog a világon?
Nem kérdés: idén oda-vissza verjük őket! SŐT! Én azt kívánom, hogy kerüljünk velük össze a spanyol kupában, és a BL-ben is, gondoljátok el, 1 év alatt 6-szor megverni a Real Madridod, azért az komoly!...... Huhhh...... Jujjj de jó kedvem lett!

-
- Director del Fútbol
A követekző Barca - Real biztos nagy alázás lesz, több szempontból is! Nem csak hogy rengeteg ponttal fogunk már vezetni a Real előtt, de még le is nyomjuk őket vagy 3 v. 4:1-re, amivel azt az előnyt majd csak tovább növeljük!!!
Mi ez ha nem a legédesebb dolog a világon?

"Més Cuen un Club"
- tom314
- Jugador d'estrella
Akármilyen formában is lesz a Real a classico-ra, az biztosan nagy meccs lesz! Felszívják magukat!
Szerintem itt az idő, hogy nagyon visszavágjunk, és most minkét meccset megnyerjük!
Eto'o biztosan rúg gólt, na jó, fejelhet is!
))
Szerintem itt az idő, hogy nagyon visszavágjunk, és most minkét meccset megnyerjük!
Eto'o biztosan rúg gólt, na jó, fejelhet is!

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ne feledd Figo 10!! Nekünk van egy Etoo-nk akiről köztudott,hogy a reál ellen mindíg büntet.Meg ugy egyébként is nem is kérdéses,hogy mi nyerjük az el classicot,oda-vissza!!!
megHala madrid
Visca el Barca
megHala madrid

Visca el Barca