Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne forgassd ki a szavamlionel19 írta:jol mondod vesszen az Interozsimiki írta:Vesszenek a csalók![]()
Az Inter miért lenne csaló? Ezt magyarázd el nekemlionel19 írta:jol mondod vesszen az Interozsimiki írta:Vesszenek a csalók![]()
Igaz, elsősorban Barca szurkoló vagyok. Második helyen áll az Inter és az Arsenal. Bronz pedig a Lyonnak jut.lionel19 írta:te barca-fan vagy
te barca-fan vagyGame90 írta:Én sem vagyok elszállvalionel19 írta:Interfanok tul elvannak szálva![]()
Én sem vagyok elszállvalionel19 írta:Interfanok tul elvannak szálva
Szerintem Bl bucsú után egyáltalán nem hiszik aztlionel19 írta:Kapjon csak ki szépen az Inter ne hidják azt hogy ők a legjobbak európában...
Sztem nem hiszik, hogy ők a legjobbak Európábanlionel19 írta:Kapjon csak ki szépen az Inter ne hidják azt hogy ők a legjobbak európában...
Eléggé rosszul eshet nekik hogy ő lövi góljukat,egyik csapatnak sem szurkolok.ozsimiki írta:Los!
Egyszer azt írod,megérdemli,majd hogy jót röhögsz az Inter szurkolókonMost akkor ez hogy
![]()
Remélem nem nyernek a csalók
Off:LG írta:Ja pl. ha a valencia ellen is lett vol Viera, Cambiasso, Adriano...de nincs a ficban HA. sajnos kiestünk, pedig a jéték alapján mi érdemeltük volna meg a továbbjutástGame90 írta:Tényleg, 3-kor van a meccsAz esti időpontnak sokkal jobban örülnék.
Ez a Milan védelem így nagyon gyenge. De az Inter kezdője sem a legacélosabb.
Ja pl. ha a valencia ellen is lett vol Viera, Cambiasso, Adriano...de nincs a ficban HA. sajnos kiestünk, pedig a jéték alapján mi érdemeltük volna meg a továbbjutástGame90 írta:Tényleg, 3-kor van a meccsAz esti időpontnak sokkal jobban örülnék.
Ez a Milan védelem így nagyon gyenge. De az Inter kezdője sem a legacélosabb.
én senki vagyok?Game90 írta:Elnézést, szégyenlem magam miattalionel19 írta:Serafini mesterharmast lő és te Pierot emlited meg?![]()
![]()
![]()
Serafini nevét nem ismeri senki sem, gondoltam nem írom odade azért grat neki