LG írta:Sztem ne ezen mulik a tenkitély, sztem a játékosok sem a testi adotságok, hanem a szakmai tudás és a bánásmod alapján itélik meg az edzőjüket

Monyuk a Magyar válogatotton lehet segitene, ha monyuk Fekete Laci lenne a szöv. kapitány

Persze persze, nem ezen múlik, de ide tartozik azért ez is...
Csak +egy apróságot megemlítettem.
Egyébként alapvetően azt látom a játékán, hogy függetlenül attól, h gyors vagy lassú, rossz irányba indul a legtöbször. ugy értem, megkapja a labdát, és mehet vele partvonal vagy 16 felé, és rendszerint a rosszat választja, és ennek eredményeképp belefut 1 vagy 2 védőbe. És mindebben az a legrosszabb, h amikor látja, h most nem indul előnyösebb helyzetből, akkor gondol egyet, és kb. csukott szemmel belerohan a védőkbe, ezzel elvesztve a labdát, tönkretéve az akciót. Azt hiszem, ha idősödik az ember, akkor is ha látja, h nem megy, akkor visszapasszol, vagy ilyesmi. De Giuly ezt nem teszi meg. És ez számomra furcsán hat!
Szóval nem biztos h meg tudná mondani egy csatárnak pl., h merre hány méter, hogy ha még maga sem igazán tudja.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila