Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de az a fő h nyernek,legalábbis nekik az a fő.Inter tuti bajnok,az a bajnokság már lefutott.el fuero írta:Télleg hihetetlen ez a MilanGame90 írta: Milan–Atalanta 1-0 (Ambrosini 40.)a tavalyi cselszkihez hasonlítanám
Mindig vagy az utolsó percben vagy 1 góllal nyernek
Télleg hihetetlen ez a MilanGame90 írta: Milan–Atalanta 1-0 (Ambrosini 40.)
Na ugy latszik csak en kovetem eleg figyelemmel a meccseketBoixos írta:basszus, ez meccs is lehetett volna 4 nem oda....
a gól sztem érvényes volt, de nem azon múlott a dolog.
mindegy, sokat nem oszt, nem szoroz ez az x.
mezszponzor jelenleg nincs, a mazda még az előző bajnokság elején kiszállt a buliból.
A merda sz.rt jelent? Mert én így találtam meg.Boixos írta:merda mutu gol
semmi extra nem volt, általában akkor hisztizett, amikor lecserélték (egy ilyen szitunál kúrta capellóhoz a mezét is). mielőtt eladták, akkor anyagi vitái voltak a vezetéssel, annyi pénzt akart szakítani, mint a capitano, pedig addig sem keresett rosszul, ő volt a második.Amúgy Boixos! Cassanóra kicsit visszatérve...pontosan min kaptak össze előszőr Capellóval a Románál Ott nagyon ment neki a játék,és elképesztő hatékonysággal nyomták Tottival,Montellával...
Elsőnek nem tudtam, hogy mire is gondoltál, csak most jöttem rá, hogy a Romával játszanakBoixos írta:büdös gyökér volt mutu, de majd vasárnap megkapja a tutit ő is és a csapata is.
Az ellen egyik játékosa összecsuklott,megsérült,ezért nem tudta átvenni a lasztit,ami Mutu elé került,utána még két védőt ki kellett cselezni,úgy lőtte a gólt...szóval a védelem nem állt le...Los Banditos írta:Egyébként mit csinált Mutu hogy így lecigányozzák?
Ma kielemezték a Sport1en Nyilasi,Mészöly,Tornyi... Mészöly védte,hogy lehet nem is látta,Nyíl támadta,hogy látnia kellett...és nem volt szépBoixos írta:ha a cigányozással nem is biztos, de egyébként teljesen igaza van a palermo elnökének.
büdös gyökér volt mutu, de majd vasárnap megkapja a tutit ő is és a csapata is.