Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Osztom grecki véleményét, nem kell ő idelaci18 írta:Nigel De Jongot vkp-nakl !
Bezony, nekem is nagy kő voltRivaldo11 írta:Reméltem,hogy Lampard hosszabbít.Nagy kő esett le a szívemről.ó játékos,de semmi extra.Deco jóval több.
Ő sem lenne rosz. Sőt, ő jobb és bal hátvédnek is bevethető. Meg ha nagyon "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" akkor be is tudna húzódni Puyol mellé. Kétségtelen,laci18 írta:Nigel De Jongot vkp-nakl !!!
Legyen igazatok! Meglátjuk! Sok embert kellene innen elzavarni az idei teljesítménye alapján....barca99 írta:Azért Ronaldinho-tól nem egyszer kapott nagyon jó labdát, amivel nem igazán tudott mit kezdeni.
Ahány labda ment felé mindig befújták, hogy les. Alig lehetett megjátszani. Tehát te azt mondod, hogy egy csatárnak jó passzok kellenek. Én meg azt, hogy a csapatnak egy olyan csatár, akit meg lehet játszani.robag írta:A csatár csak jó passzokból, és egy jó csapattal a háta mögött tud jó lenni!
Ahány labda ment felé mindig befújták, hogy les. Alig lehetett megjátszani. Tehát te azt mondod, hogy egy csatárnak jó passzok kellenek. Én meg azt, hogy a csapatnak egy olyan csatár, akit meg lehet játszani.robag írta:A csatár csak jó passzokból, és egy jó csapattal a háta mögött tud jó lenni!
Néztem azt is!lionelmessi19 írta:Khmm...robag írta: Gudjohnsen felett ne törjetek pálcát, nagyon jó képességei vannak ( szerintem meg is mutatta őket ) és nagyon jó felépítése, sőt fizikuma ehhez a poszthoz ( Saviola ezt nem mondhatja el ) és ha hagytunk volna időt neki, felnőtt volna a feladathoz.
Ráadásul szélen ki se próbáltuk, pedig a ruszkiknál sokszor tolta ott, nem is akárhogyan.
Végkövetkeztetés: Csatárt nem, de szélső védőket, vkp-t IGEN!!!
Te mit néztél ősszel? Premier Ship-et?
Fél évig stabil kezdő volt![]()
Szerintem épp elég időt kapott, ugyhogy év végén tul kell adni rajta. És a többi tartalékcsatárunkon is, igen is kell csatár, kettő is, de mind2 padra.
Khmm...robag írta: Gudjohnsen felett ne törjetek pálcát, nagyon jó képességei vannak ( szerintem meg is mutatta őket ) és nagyon jó felépítése, sőt fizikuma ehhez a poszthoz ( Saviola ezt nem mondhatja el ) és ha hagytunk volna időt neki, felnőtt volna a feladathoz.
Ráadásul szélen ki se próbáltuk, pedig a ruszkiknál sokszor tolta ott, nem is akárhogyan.
Végkövetkeztetés: Csatárt nem, de szélső védőket, vkp-t IGEN!!!
Például a Mallorca ellen? Vagy a Liverpool ellen? első megmozdulásból gólt lőtt! Én nem hiszem hogy nem fekszik neki!bigChris írta:Kapott nagyjából fél évet, ami alatt legtöbbször a kezdőben bizonyította hogy nem fekszik neki a spanyol bajnokság.robag írta:... és ha hagytunk volna időt neki, felnőtt volna a feladathoz...
Ha van egy kis esze nyáron visszamegy vmelyik angol csapathoz.
Kapott nagyjából fél évet, ami alatt legtöbbször a kezdőben bizonyította hogy nem fekszik neki a spanyol bajnokság.robag írta:... és ha hagytunk volna időt neki, felnőtt volna a feladathoz...
Az hogy Henke így nyomja ennyi idősen az azért van mert egész pályafutását középszintű csapatoknál töltötte, és még égett benne a bizonyítási vágy...szerintemozsimiki írta:robag írta:trezeguet? Miről van itt szó? 1998 óta nézem azt a vakot játszani! Pontosan ott játszik ahova valóolasz másodosztály
![]()
De most tényleg! Annyi jó focista van a világon, hagyjuk már a 30 éves embereket! Crespo meg ilyenek...![]()
Gondolom Larsson-hoz is így áltál...nem bántad meg![]()
![]()
Crespo padozna,és klasszis teljesítményre képes a padról beállva is,óriási tapasztalata van,akárcsak Henkének,szerintem nagyon jó megoldás lenne cserének,és ha netán sérülés van,akkor kezdőnek sem lenne gyenge! Van benne még 2-3 év Tutira,+1-2év talán
Semmi bajgrecki írta:Bocsi az offért, meg lettem rendszabályozva...Kénytelenek lesztek ezúttal nélkülözni a társaságomat...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Minden yót!