Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt 1-szer nyilatkozta, Gerardról meg kb. 100-szor mondta már el, hogy a világ legjobb játékosának tartja.lionel19 írta:Benitez szerint Xabi, azt nyilatkozta multkor...Slither írta: Alonso egyáltalán nem a legjobb a Poolban. Messze Gerard a legjobb, a szurkolók között (és nálam is) még Carragher is jobb!
Benitez szerint Xabi, azt nyilatkozta multkor...Slither írta: Alonso egyáltalán nem a legjobb a Poolban. Messze Gerard a legjobb, a szurkolók között (és nálam is) még Carragher is jobb!
Alonso egyáltalán nem a legjobb a Poolban. Messze Gerard a legjobb, a szurkolók között (és nálam is) még Carragher is jobb!lionel19 írta: Benitez soha nem fogja eladni a csapata legjobb játékosát
Szerkeszt gomb!robag írta:Bocs! idézetbe akartam az elejét...
Ebben igazad vanGame90 írta:Ki tudja![]()
![]()
Bár én még mindig valami erős védekező kp-t igazolnék le.
Ki tudjalionel19 írta:Benitez soha nem fogja eladni a csapata legjobb játékosátGame90 írta:D. Alvest nem hinném. Xabi Alonsóra van esély
Konkurenciát teremtenél C.Ronaldo,vagy Quaresma idehozatalával???Úgy lenne sz*r az egész,ahogy van! Ez a hármas nem visel el konkurenciát!Ha Quaresma idejön,és elfogadja az egyértelmű csere szerepét-amit kötve hiszek-,vagy azt a szerepet,amit Giuly,jöjjön.lionel19 írta: Minek ?? Talán mert állandóan sérült valaki és ez gyakran lesz igy?
Benitez soha nem fogja eladni a csapata legjobb játékosátGame90 írta:Ment egy szavazat Quaresmára (igaz dos Santosra is szavaztam volna)!
D. Alvest nem hinném. Xabi Alonsóra van esélyszavazást mégis Daniel Alves és Xabi Alonso nyerte, szerintetek őket meg lehetne szerezni?
D. Alvest nem hinném. Xabi Alonsóra van esély.szavazást mégis Daniel Alves és Xabi Alonso nyerte, szerintetek őket meg lehetne szerezni?
Minek ?? Talán mert állandóan sérült valaki és ez gyakran lesz igy?Rivaldo11 írta:Minek Quaresma,és minek C.Ronaldo? Padoznának talán?
Nem hinném.Akkor meg nem kell egyik sem.
Jöjjön Dos Santos!