Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen,elgondolkodtató lenne,ha az első két pont nem lenneSubinho írta:- sztem roni nem megy sehová, csak nagyobb pénzt akar a báttyus!
- nem is mehetne, mert érvényes szerződése van 2010-ig
- kivásárolhatja magát majd 2009-ben, ha addig nem írja alá a hosszabbítást
- vagy a klub belemegy az üzletbe, de akkor 50 milla körül kell a milannak pengetni!!! abból kijönne simán c.ronaldo, aki jelenleg a legjobb formában lévő támadó + abidal!!!
...elgondolkodtató...
Már már madridi magasságokba érünkbarca99 írta:Ha tényleg annyira szeretnek együtt játszani, akkor Deco helyett igazoljuk le Kaká-t irányítókp-nak...![]()
Miért pont R10-nek kell elmennie? Jöjjön Kaká!
sandám nekem is van.grecki írta:Nekem sajna van egy sanda gyanúm, hogy a nyáron távozni fog...Eddig soha nem volt ennyi pletyka vele kapcsolatban, most az az érzésem, hogy a bátyó vmit nagyon kever a háttérben... Csak ne legyen igazam!
Ő nem olyan rossz játékos. De pl egy Robinhóhoz, Adrianóhoz képest nem akkor sztár. De sztem hamarosan elfog menni a CSZKA-tólSubinho írta:most dunga ezzel a wagner love-al
mi is buktunk hogy elengedtük larssontlionelmessi19 írta:Nagyot buktak a Brazilok azzal, h elengedték Scolarit.
Nagyot buktak a Brazilok azzal, h elengedték Scolarit. Nálam legalább is Ő a világ legjobb edzője, pláne h pont azt a focit játszatja a csapataival, ami az Én kedvencem...Game90 írta:Hát az biztos. Ronaldinho még 5-6 évig ott lehet a válogatottban. Dunga meg lehet, hogy egy rosszabb Copa szereplés után mehetlionelmessi19 írta:Előbb repül ő a válogatottból, mint Dinho...Braziloknál nem ritka a kapitánycsere
Hát az biztos. Ronaldinho még 5-6 évig ott lehet a válogatottban. Dunga meg lehet, hogy egy rosszabb Copa szereplés után mehetlionelmessi19 írta:Előbb repül ő a válogatottból, mint Dinho...
nem hiszem. Szerintem ez komoly sértés volna, ha végleg elvenné. nem hiszem h ezt megkockáztatja Dunga.... Előbb repül ő a válogatottból, mint Dinho...Game90 írta:Hát akkor lehet, hogy Ronaldinhonak már csak a 7-es marad a válogatottban![]()
Barátságos meccsek voltak, csak szám volt rajtuk, név nem!barca99 írta:De amúgy hogy zajlott ez az egész? Nem a Nike gyártja a mezeket? Nem ők nyomatják a mez hátuljára a nevet, meg a számot?