Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem ülnek ölbe tett kézzel Madridéknál. pont az jutott eszembe, hogy ők aztán magasról tesznek az átigazolási időszak időkorlátjára.13:18 - !!!METZELDER A REAL MADRID JÁTÉKOSA!!! - írja az AS. Hivatalos bejelentés az utolsó német bajnoki után, májusban. A védő öt évre ír majd alá.
Egyrészt úgy ahogy Rivaldo is leírta,másrészt pedig el kell ismerni ellenünk elég jó teljesítményt nyújtottak,ami a helyzetkihasználást illeti,és teremtettek (az ismert okok miatt) jó sok helyzetet is...Vito írta:azért azt még most sem tudom felfogni, hogy ez ellen a Madrid ellen hogy a francba gyűjtöttünk idén mindösszesen 1 pontot?!
Robinho mindig is gyenge volt fizikailag az európai focihoz.Game90 írta:Szóval amióta itt van Capello, Robinhonak bajok vannak az erőnlétévellionelmessi19 írta:,,Robinho jó formában van, de erőnlétileg nem bírja a 90 percet, ezért nem volt kezdő.''![]()
Szóval amióta itt van Capello, Robinhonak bajok vannak az erőnlétévellionelmessi19 írta:,,Robinho jó formában van, de erőnlétileg nem bírja a 90 percet, ezért nem volt kezdő.''
21:37 - Capello a meccs után: "Elégedett vagyok, úgy játszottunk, ahogy idegenben játszani kell, okosan és taktikusan. Szomorú vagyok, hogy az elnök úrnak nem ez a véleménye. Robinho jó formában van, de erőnlétileg nem bírja a 90 percet, ezért nem volt kezdő."Game90 írta:Ááá, sztem nem fogják meneszteni. Egy győztes meccs után csak nem menetsztikHiszem, ha látom.
Neeeeebarca99 írta:22:25 - Még ma MENESZTIK CAPELLÓT, adta hírül a Cadena Ser.
![]()
![]()
![]()
Hát még ez a szerencse,mert ha ilyen játékkal vki bajnok tudnak lenni,komolyan mondom kiábrándulnék sokmindenből...főleg ha a Madrid lenne azBoixos írta:ezért van nekünk közünk a bajnoksághoz, nekik pedig nincs.Rivaldo11 írta:Most hasonlítsuk össze a mi tegnapi-közepes körüli-teljesítményünket ezzel a ..."valamivel",amit játszottak?
Mérhetetlen a különbség. Pedig mi még csak jól sem nyomtuk.
ezért van nekünk közünk a bajnoksághoz, nekik pedig nincs.Rivaldo11 írta:Most hasonlítsuk össze a mi tegnapi-közepes körüli-teljesítményünket ezzel a ..."valamivel",amit játszottak?
Mérhetetlen a különbség. Pedig mi még csak jól sem nyomtuk.