Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, ebben a szezonban én is nagyon elégedett vagyok a szabiaval. Ha tavaly meg tavalyelőtt is igy rugta volna, akkor mind2 évben 10-12 gollal szerezhetett volna többet.ozsimiki írta:Remélem is,hogy javulni fog a %os mutatója is,azért ebben az idényben már elviselhető szntemDe én nem jelenteném ki,hogy Ő ebben a legjobb..
Perfekt fordításlionelmessi19 írta:Mundo:
"Ronaldinho más que un jugador" (több mint egy játékos)
Ja, és ne vegyétek 100asra, egy szót nem tok spanyolul, a google translate meg nem jött be
Na igen, Juninho kb. kétszer olyan hatékony ebben. Meg lehet h idén jol rugja a szabikat, de nem volt mindig igy, nem is kell olyan messzire viszzamenni, vagy nememlékeztek már arra az időkre, amikor bárhonnan lőhettük, előre tudtuk, h fölé vagy sorfal...Lőjje is csal a szbigolokat, van mit behoznia, bővenPerrero írta:Roniee21 írta:Még a szabadrúgáshoz!Ebben az idényben az (egész világon) Ő lőtte a legtöbb szabigólt,és nagyon nagyon eredményesen lövi! Sztem ő most a legeredményesebb szabadrúgás lövő a világon(jelenleg)
![]()
![]()
![]()
LEHET h ő lőtte a legtöbbet, de nézzünk százalékot... hányból lőtt ennyitna ez a nem mind1
Hmmmm...mit mondjak ez elég gyenge volt,sőt engem egyenesen felidegesített...lionelmessi19 írta:http://www.acmilan.hu/modules.php?name=News#newsid_1866
Az alapján, h rohadt sok meccset nézekozsimiki írta:Hát az egyik legnagyobb kedvecenm Ronnie,de hogy lehetne ilyet kijelenteni,hogy Ő céloz a legjobban?![]()
![]()
Ezt mi alapján állapítottad meg? Mert tény,hogy nagyon jó szeme van hozzá,meg lába is,de még jópáran elmondhatják ugyanezt...
Hát azért.......ez nem teljesen van így-sztem sem.Roniee21 írta:Sztem egyértelműen ő a legjobb szabadrúgás lövő a világon![]()
![]()
NAgyon eredményesen lövi,
Nekem feltűnt, de sztem madrid ellen még a pipa kék volt. De mind1. Ez is a 10R kollekció része, és sokkal jobb mint a tök fekete testvére.meotisz írta:Ez a cipő is a 10R-es kollekcióból való, csak nem fekete-beige, hanem fordítva!
Egyébként nem új, a madrid ellen viselte először! Senkinek nem tűnt fel?
Bár akkor minden szem Messire szegeződött...