Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt Én is teljesen így gondolom.De még a VKP posztra is odaférne a mexikói.noname írta:Marquez marad és kész. Idén nem volt jó formában, de jövőre újra nagy párost alakít Puyollal.A Juve nézhet más után.
Rafa maradásában azért nem vagyok annyira biztos,mint: Ronnie,Eto'o,Deco,Zambi a többiekről nem is beszélve (Messi,Ini,Puyi,stb..) illetően...noname írta:Marquez marad és kész. Idén nem volt jó formában, de jövőre újra nagy párost alakít Puyollal.A Juve nézhet más után.
Barcelona, május 25., 14.40
A mexikói védőt állítólag a Juventus szeretné leigazolni.
Rafael Marquez, a Barcelona mexikói védője elárulta, egy nap szívesen kipróbálná magát a Serie A-ban. A 28 esztendős labdarúgót a hírek szerint a frissen feljutott Juventus csábítja, neki pedig a jelek szerint nem lenne ellenére a váltás.
- Játszottam már Spanyolországban és Franciaországban is, egy olaszországi kaland mindenképpen ösztönző lenne - mondta Marquez.
A Juve eközben megerősítette, hogy nem tart igényt Florent Maloudára: Alessio Secco, a torinóiak sportigazgatója elmondta, tisztában vannak vele, hogy a Lyon szélsője remek futballista, ők azonban elsősorban a középpálya közepét szeretnék megerősíteni.
Ronaldinho #10 írta:valszeg azon az éjszakán biztos keményen dugott egyet![]()
valszeg azon az éjszakán biztos keményen dugott egyet
Ez egyetértelmű...Tegnap viszont sztem nem tűnt ki annyira semmilyen értelemben.Game90 írta:Nem csak a mai meccsen, hanem az egész évben nagyon gyenge teljesítményt nyújtZozzy 5 írta:Hát tegnap tényleg nagyon eltűnt de nem ez alapjána a meccs alapján kell megítélni mert ezen a meccsen az ellenfél a térfelünkön is alig jött át szval nem volt dolga...
Nem csak a mai meccsen, hanem az egész évben nagyon gyenge teljesítményt nyújtZozzy 5 írta:Hát tegnap tényleg nagyon eltűnt de nem ez alapjána a meccs alapján kell megítélni mert ezen a meccsen az ellenfél a térfelünkön is alig jött át szval nem volt dolga...
Lassan már ideje lesz hazaküldeni Mexikóba. Decoval együtt ő is hihetetlenül gyengék egész idényben.Rita írta:hát ez egyre rosszabb lesz.a meccs elején megint majdnem adott egy gólpasszt..az ellenfélnek..
Több pihenő kéne neki..
Thx, aszittem vmi gáz lesz Márquezzel... viszont a Deco topicban is lenne egy kis fordítanivaló...el fuero írta:Az szerződésemet Barcelonában akarom befejezni.( ne kövezzetek meg, szószerinti fordítás)grecki írta:Márquez: "Quiero terminar mi contrato en el Barcelona"
Mi van Márquez szerződésével? A "terminar" nem vmi megszüntetést, felbontást jelent? Vki aki tud spanyolul, pls fordítson...
(Gondolom h kiakarja tölteni a szerződését a barcában és nem akar sehova elmenni)
Az szerződésemet Barcelonában akarom befejezni.( ne kövezzetek meg, szószerinti fordítás)grecki írta:Márquez: "Quiero terminar mi contrato en el Barcelona"
Mi van Márquez szerződésével? A "terminar" nem vmi megszüntetést, felbontást jelent? Vki aki tud spanyolul, pls fordítson...