Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mivel én írtam a hsz-t, ezért én válaszolok ráZsé78 írta:Nem fogják."Csak nehogy nevető harmadikként megnyerjék a bajnokságot "
A mi játékunk jobb?Egy csomóan itt röhögnek a Real-on, miközben már a 3. meccsüket nyerik, igaz arról nem beszélnék, hogy milyen játékkal
Mintahogy mi is.na nem azért de a kedves madridisták azért "döntőznek" mindig , ( még X döntő van hátra ......) mert ebben a szezonba mindenből kiestek.......
Nem fogják."Csak nehogy nevető harmadikként megnyerjék a bajnokságot "
azt nem élném túl.......
A mi játékunk jobb?Egy csomóan itt röhögnek a Real-on, miközben már a 3. meccsüket nyerik, igaz arról nem beszélnék, hogy milyen játékkal
ezt remélem irronikusan irtad, mertr sztem nem jáccotunk szépen... sajnos...Los Banditos írta:Már 2-0 a Madridnak!
Bizony-bizony nagyon szépen játszanak és ha így folytatják akkor nem leszünk mi bajnokok idén...
mert mindig az aktuális bajnokot akarja mindig megverni mindig... ez természetes egy getafe kettőzőtt erővel küzd a real vagy a barca ellen mint mondjuk egy nastic ellen.csababarca írta:nem hiszem el hogy ellenünk mindenki velszívja magát...a többi csapat ellen meg lézengenek a pályán...ez kiba idegesítő...pl én még az atma-t se láttam úgy játszani a madrid ellen mint ellenünk...
Nem vágodRaziel írta:de mindig megszivják mert mindig az lövi nekik a gólokat akiket eladtak...lásd. Eto'oozsimiki írta:Lehet tudják a vezetőségben is,hogy a legalja csapatok is megvernék őket,ha az Ő általuk KISELEJTEZETT (igazságtalanúl) játékosok játszhatnának ellenük...szóval így védekeznek
de mindig megszivják mert mindig az lövi nekik a gólokat akiket eladtak...lásd. Eto'oozsimiki írta:Lehet tudják a vezetőségben is,hogy a legalja csapatok is megvernék őket,ha az Ő általuk KISELEJTEZETT (igazságtalanúl) játékosok játszhatnának ellenük...szóval így védekeznek
Portillo-t eladták, nem kölcsönben van.barca99 írta:Pont ezen voltam múltkor fennakadva Portillo-nal is. RMCF szerint kb. 100 Madrid nevelés van a PD-ben. Mindenkivel ezt csinálják? Ezt nem hiszem el, hogy ez igazságos lenne. Ha egyszer nincs rá szükség, adják el, de úgy hogy te sem.. te sem... te sem játszhatsz ellenünk.
tegnap, 13:18 - !!!METZELDER A REAL MADRID JÁTÉKOSA!!! - írja az AS. Hivatalos bejelentés az utolsó német bajnoki után, májusban. A védõ öt évre ír majd alá.