Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eusebio is élő ember, mégis van szobra. Vagy Paavo Nurmi a finnek legendás atlétája is életében kaott szobrot Helsinkiben. Szóval, nem lenne példa nélküli.Boixos írta:isten éltesse Cruyffot, és mégegyszer ennyit kívánok neki egészségben és sok boldogsággal megspékelve!
(azért a szoborral "várjunk" még, nem annyira egészséges élő emberrel ilyet játszani.)
semmi baj azzal, h itt vagy és olvasgatsz, sej, de rosszul gondolod.zizou fan írta: Bocs, hogy itt vagyok, csak olvasgattam. Nem akarok vitába bocsátkozni, de..örülnél te, ha a Barcának lenne olyan "reklám dumája", mint a XX. század legjobb csapata cím...
Amíg ő szól bele, nem gond. Az ő szavára hallgatni kell, de legalábbis meghallgatni kötelező. Ő akkora személyisége ennek a klubnak, mint amekkora Kuksi volt. Ők ketten a Barca legnagyobb csillagai, akik életükben és halálukban is beragyogják a Barca-hívők szívét, és klub lelkét.lionelmessi19 írta:Boldog születésnapot Cruyffnak!!!Kira írta:Isten éltesse Johan Cruyff-ot, a klubtörténelem egyik legnagyobb alakját!
Fantasztikus játékos volt, fantasztikus edző volt...
Bár mostanság túl sok mindenbe bele akar szólni, és ez anyira nem szimpatikus nekem...
Isten éltesse!!
Boldog születésnapot Cruyffnak!!!Kira írta:Isten éltesse Johan Cruyff-ot, a klubtörténelem egyik legnagyobb alakját!
Természetesen!grecki írta:Igen, a gúny az irónia erősebb verziója...
Minden, ami gúnyos, az ironikus, de nem minden ironikus gúnyos... Egyéb?
Folytathatunk még hasonló magasröptű eszmecserét az irodalom és a nyelvtan más területeiről is, ha gondolod...
Ha én tudok itt normális hangnemben írni, elvárom én is ugyanezt tőled...grecki írta:Fú, helyreállt a vérnyomásom, elpattanni látszott néhány hajszálér az agyamban...zizou fan írta:Nyugodj meg, én sem a sztárok miatt szerettem meg.
Senki nem gondolja ezt...zizou fan írta:Mert szerinted én azért szeretem? Hogy őszinte legyek: én csak a madridistává válásom után értesültem arról, hogy a Madrid a XX. sz. legjobbja.LG írta:Mi nem ilyen dolgokért szeretjük a csapatunkat.
Egyébiránt azt sosem értettem, hogy miért gondolják egyesek azt, hogy csak a Barcát lehet úgy istenigazából imádni...
Mert szerinted én azért szeretem? Hogy őszinte legyek: én csak a madridistává válásom után értesültem arról, hogy a Madrid a XX. sz. legjobbja.LG írta:Mi nem ilyen dolgokért szeretjük a csapatunkat.
Bocs, hogy itt vagyok, csak olvasgattam. Nem akarok vitába bocsátkozni, de..örülnél te, ha a Barcának lenne olyan "reklám dumája", mint a XX. század legjobb csapata cím...Boixos írta:odakint az fc barcelona tényleg nem csak egy klub, hanem sokkal több annál. ez nem egy olyan reklám duma, mint például a xx. szd legjobb csapata, az ottaniaknak sokáig ez a Klub adta meg azt, h egyáltalán katalánnak érezhessék magukat. figo a barcelona csapatkapitánya volt, ehhez mérten tisztelte az egész katalán közösség. ő volt ennek a Klubnak az elsőszámú játékosa akkoriban.
ennek ellenére fosott rá többmillió ember fejére, amikor átigazolt a lehető legszemetebb helyre, amit egy barcelona csk megtehet.
mindezt egy szép kerek összegért, bár barcelonában sem papírgyűjtésből kellett éldegélnie.
akkor sem érdemelne több tiszteletet, ha 10000 gólt rúgott volna a barcánál, vagy 10 bl-győzelemhez segítette volna hozzá a csapatot.