Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben úgy 5 perc környékén benne van rijkaard barátotok is... Mondjuk az szerintem nem olyan viccesZozzy 5 írta:http://www.youtube.com/watch?v=NKuwygt3 ... ed&search= -egy pár vicces jelenet
rytuu írta:Cigányok nyernek egy utat Egyiptomba. El is indulnak, de első nap elfogy az összes pénzük, a Nílus mellett kénytelenek éjszakázni. Elalszanak, éjjel jön egy krokodil, bekapja az egyiket. Mire a másik felébred és felkiált: " Háá, dikk mán Gazsi! Hol vetted ezt á fászá Lacoste hálózsákot?!"
Ha vki ismerte, akkor bocsi.
Igen, még ezt is akartam írnigrecki írta:Mellesleg Németh Krisztián mellett az u17es válogatott egyik oszlopos tagja volt, amikor kijutottak az eb-re. Már régóta a Samp játékosa, eddig ifiknél/tartalkékoknál/b csapatban tolta, de mostanában hívták fel a nagyokhoz. Lergutóbb gólpasszt is adott és vagy 70-80 percet játszott a Seria A-ban...
Kollegina!elprat írta:Én ilyet találtam...:
Tottiék ellen készül a "magyar játékos" ...-gólpasszal mutatkozott be az első osztályú olasz labdarúgó-bajnokságban Koman Vladimir, a Sampdoria játékosa.
A Haladásban nevelkedett játékos....blablablablaaaaaaa...
Lehet "hozzánemértő" vagyok,de ő valóban magyar?![]()
![]()
Ha nem,hát jaaaa
Vagy csak simán Franc Józseflionel19 írta:Jürgen Francz lehetne például ---> Ferencz József
Ez yo Bálint!Sharkinho írta:Egy jó háziasszonynak 70 házimunkához kell értenie: a főzéshez és a 69-hez
höh
"Most feltenném kérdésünket cica-, és kutyus barátoknak, de majd holnap. ":DLos Banditos írta:Anettka Space Project