Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt meg hogy hozták összeGame90 írta:Megfog szakadni az Inter veretlensége?![]()
65. percben Inter - Palermo 0-2Interben már 3 csatár van a pályán.
Kösz BSharkinho írta:Nem, a cserepadon van.
arról volt szó, h szted lehet, h megint kap egy hetest a roma. erre mondtam, h nem fog ennyit kapni az intertől, ellenben olyan meccs már volt négy éve, amikor a milánóiak kaptak az asrtől hetet, igaz, abból hármat nem adott meg a p.cs rosetti, pedig egyébként szabályosak voltak.Raziel írta: fogadhatunk is h nem nyer a Roma,veretlenül fejezi be a szezont az Inter![]()
Szntem nem fog azért nyerni,nem lehet tudni,hogy mi lesz,vagy nagyon maguk alatt lesznek még,vagy nagyon hajtanak,h felejtessék a kudarcot...Los Banditos írta:Nyerni fog a Roma 2-1-re.A Samprodia ellen meg alázni fognak mert valamit mutatni kell a szurkolóknak.
És miben fogadtok 100 hsz-ben?Raziel írta:fogadhatunk is h nem nyer a Roma,veretlenül fejezi be a szezont az Inter![]()
fogadhatunk is h nem nyer a Roma,veretlenül fejezi be a szezont az InterBoixos írta:a roma az internek adni szokta a hetest, nem kapni tőle.
de még egy ilyen napod nem lesz, remélem, nekem sem.
lehet a Roma megint kap egy hetestGame90 írta:Jó kis meccsre számítokKrojf írta:Internazionale-A. S. Roma, 20:15, Sport1, április 18.!Internek az a célja, hogy megőrizze a veretlenségét és elérje a 100 pontot. Romának pedig az, hogy nehogy beérje őket a városi rivális.
Forza Inter
Jó kis meccsre számítokKrojf írta:Internazionale-A. S. Roma, 20:15, Sport1, április 18.!
Függetlenül,hogy semmilyen tétje sincs már,jó kis meccs lesz szntem,és a Romaiaknak az lehet a célja,hogy egyedüliként elverjék idén az IntertKrojf írta:Boixos Komám!
Csak hogy ne feledd el, idevésem Neked!
Internazionale-A. S. Roma, 20:15, Sport1, április 18.!
Ajánlotta Néked, meg akit érdekel Krojf komátok.
csalók nyerni tudtak örüljenek neki ha már idegenben épphogy x lettGame90 írta:Juventus - Napoli 2-0 (Camoranesi 18., Del Piero 50.)
Na ez nem volt kis passzLos Banditos írta:Koman gólpassza :
http://www.youtube.com/watch?v=OSsZ3Rqv1EA
nagy zsuga voltLos Banditos írta:Koman gólpassza :
http://www.youtube.com/watch?v=OSsZ3Rqv1EA