Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most először megnéztem volna ezt az "oldalt", de nekem se nyitja meg. Lehet túlterhelték a rendszert a sok bíró szapulássalGame90 írta:Csak nekem nem jön be a madridista?
Így már minden világosGame90 írta:És mit hoznak fel érvként? Hogy lefizetjük a bírókat?Los Banditos írta:Lehet hogy megóvják a mérkőzést.Nyugodtan óvják,legfeljebb kiröhögik őket.![]()
Ezt megóvni nem lehet. Nincs olyan szabály, hogy nem értek egyet az eredménnyel, ezért óvni szeretnék.Los Banditos írta:Lehet hogy megóvják a mérkőzést.Nyugodtan óvják,legfeljebb kiröhögik őket.![]()
És mit hoznak fel érvként? Hogy lefizetjük a bírókat?Los Banditos írta:Lehet hogy megóvják a mérkőzést.Nyugodtan óvják,legfeljebb kiröhögik őket.![]()
De tényleg,Mejía volt.Rivaldo11 írta:Nem Mejia volt a 2. kiállított? amúgy mindegy.Jövő héten kikapnak a Valenciától, és viszlát.
Én nem nagyon szidnám a bírót amúgysem.Hogy miért?Boixos írta:de miért nem rúgott a margó 4-5 gólt a santandernek?
akkor nem kéne az állítólag (nem láttam) kamu 11esekért szídni a bírót.
Szigorú ítélet volt oleguer sárgája, amikor felrúgta Gutit, de Guti meg el akart esni. Kétes szitu, egy kicsit szigorú ítélet. Egyszer így fúj a bíró, egyszer úgy.grecki írta:Ráadásul a második piros is megadható,de azért kicsit szigorú ítélet.