Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez is egy vélemény...Ronaldinho22 írta:Amúgy Maxiról már december elején szó volt (hogy nagyon kéne meg minden), és ezzel baszkódtak másfél hónapig, hát nemazért, de büszkék lehetnek magukra a vezetők!
Istenem!Szakacs írta:ha jol ertettem a sport.es en azt irja hogy mienk mar biztosra
ÁÁÁ, szinte biztos, 99,8%ék hogy holnap már a repcsin fog ülni Barcelona felé. Ma nem játszott a Boca ellen, és a RIver alelnöke már búcsúztatta.Rapika írta:százalékban kifejezve:80%!Szakacs írta:Jon akkor vagy nem ???
Ugye?![]()
Az avatarra vissztérve:
Kb.125*133as képet nyugodtan betehettek!
A lényeg,h az oldalszegélyt ne érje el!
de fakabát vagyok!!Pilfer írta:124x135-ös C. avataraRapika írta:űHAnonymus írta:Psszt![]()
![]()
![]()
Ne kötözködj vele mer a te hajadat is belövi!![]()
Mondjuk gondolom pixelre pontosan 100*100. Ha meg nem annyi akkor nem éri meg vitatkozni vele.
Meg se fordult a fejemben,h vitatkozzak!
Kíváncsi vok csak!
Reménykedek,h azt hallom majd,h lehet nagyobb képet is betenni!(jobb klikk a képre, és tulajdonságok
)
124x135-ös C. avataraRapika írta:űHAnonymus írta:Psszt![]()
![]()
![]()
Mondjuk gondolom pixelre pontosan 100*100. Ha meg nem annyi akkor nem éri meg vitatkozni vele.
Meg se fordult a fejemben,h vitatkozzak!
Kíváncsi vok csak!
Reménykedek,h azt hallom majd,h lehet nagyobb képet is betenni!
űHAnonymus írta:Psszt![]()
![]()
![]()
Charlie!Charlie írta:Ezzel rendezem el a séróját RijkaardnakHAnonymus írta:Mi ez a balta kedves Charlie?![]()
Ekkora botrány lesz ha nem jön össze ez az igazolás?Dehogy.Nem jó amúgy?Majd keresek mást,amúgy 1patkányt akartam betenni,csak nem találtam megfelelőt
![]()
C.
Hát. Szerintem ez egy eléggé prózai tárgy. Sokkal job lenne hogyha mondjuk egy féltéglát raknál be. Az valahogy mélyebb gondolatokat ébresztene az emberekben. ÉPÍTŐ jellegű lenne.Charlie írta:Ezzel rendezem el a séróját RijkaardnakHAnonymus írta:Mi ez a balta kedves Charlie?![]()
Ekkora botrány lesz ha nem jön össze ez az igazolás?Dehogy.Nem jó amúgy?Majd keresek mást,amúgy 1patkányt akartam betenni,csak nem találtam megfelelőt
![]()
C.
Ezzel rendezem el a séróját RijkaardnakHAnonymus írta:Mi ez a balta kedves Charlie?![]()
Ekkora botrány lesz ha nem jön össze ez az igazolás?
Jól van Edmilsonnak van útlevele úgy tom.De Marqueznek,Eto'onak,Dinhonak és Maxinak nincs.(én úgy tudom) De jó lenne ez a felállás, nekem Dinho naon nem, teccik ott ball oldalt.Charlie írta:Jó így a csapatod,én majd csak annyit változtatnék rajta hogy ha Edmilson felépül,akkor ő bemegy Marquez helyére,Gerard helyére meg Marquez vissza!Zsolti írta:Hát én most így állítanám föl a Barcát:
..................V.Valdes................
Belletti...Puyol......Márquez....Gio
................Gerard....................
........Deco.............Xavi...........
.............Ronaldinho.................
.........Maxi...........Etoo............
De jó lenne![]()
![]()
![]()
Mindenkit űberelni fogunk ezzel a csapattal.![]()
C.
Természetesen énis így gondolom,csak ugye Edmílson sérült.Charlie írta:Jó így a csapatod,én majd csak annyit változtatnék rajta hogy ha Edmilson felépül,akkor ő bemegy Marquez helyére,Gerard helyére meg Marquez vissza!Zsolti írta:Hát én most így állítanám föl a Barcát:
..................V.Valdes................
Belletti...Puyol......Márquez....Gio
................Gerard....................
........Deco.............Xavi...........
.............Ronaldinho.................
.........Maxi...........Etoo............
De jó lenne![]()
![]()
![]()
Mindenkit űberelni fogunk ezzel a csapattal.![]()
C.