Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem sajnálom, 1 kicsit sem!!!Charlie írta:Woodgate-nek lehet hogy annyi a karrierjének,lehetséges hogy vissza kell vonulnia!Gratulálunk perez & real madrid...
C.
Háát, azért Perez és Gaspart között rendes kis párhuzam vonható... Nem irigylem miatta a real drukkereket, nem mintha gyakran tettem volna hasonlót
Már biztos szavazott mindenki aki akart.Pilfer írta:leveheted, ha zavarEnrique írta:1ébként levegyem a szavazást?
Mert már sztem nem kell.![]()
Most esette csak le,h a *os rész mit takar...Enrique írta:Ez aztán igazán értelmes volt... Ha 1 madridos írta vna persze fordítva akkor még Ok, de így....ozsi2004 írta:A Barca az első,![]()
A real meg kieső!![]()
Minden reálos k**** a***át,![]()
A Barca a király tudjátok hát!!!
Meg miért kell szidni az ÖSSZESET??? Vannak normálisak is!!!
Ez aztán igazán értelmes volt... Ha 1 madridos írta vna persze fordítva akkor még Ok, de így....ozsi2004 írta:A Barca az első,![]()
A real meg kieső!![]()
Minden reálos k**** a***át,![]()
A Barca a király tudjátok hát!!!
En se, de Recobának is orulnék!Rapika írta:Recoba maradjon csak az Interben!Zsolti írta:Nekem akkor is Recoba kéne a Barcába!!!!meg Bojinov,de ő csak akkor,ha elment Henke...
De Bojinovot nem tartom vissza!
nem írtam komolyan,azt hittem ez látható is...redlions írta:Ez a megjegyzés hülyeség... Ki venne olyat drágában, aki nem játszik???Rapika írta:De ha hozzánk igazolnának és a 2 legjobban teljesítőt megtartanánk,a "maradékot"LG írta: Ennyi csatár? Nem vagyunk mi reklám margit!eladnánk dupla áron...
![]()
![]()
![]()
Ráadásul, ha hozzánk került, akkor mi adtunk érte a legtöbbet, tehát nem fognak érte többet adni.
![]()
Ez a megjegyzés hülyeség... Ki venne olyat drágában, aki nem játszik???Rapika írta:De ha hozzánk igazolnának és a 2 legjobban teljesítőt megtartanánk,a "maradékot"LG írta:Ennyi csatár? Nem vagyunk mi reklám margit!Boixos írta:többet is lehet választani? mert akkor az első 3 élből jöhetne. BOZSINOV MINDENKÉPPEN!!! adriano meg a seva lennének a habok a tortán. és a római kedvencemet sem hagynám ki: antonio cassano.eladnánk dupla áron...
![]()
![]()
![]()
Mondd vmit.uszi85 írta:Bozsinov megszerzésére pedig lenne is esély. Egy interjújában azt mondta, h mivel Sztoicskov a példaképe, szívesen játszana a Barcában. Ezért utasította el a Real ajánlatát és fogadta el az US Leccéét.
Igaz ehhez a Leccének el kellene engednie, amire én nem látok jelenleg esélyt.![]()
Hajrá Barca!!!:)