Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fociztam Tégláson fél évetel fuero írta:Remélem ide is jó lesz ez a hír:
Téglás, április 17., 12.45
"Félbeszakadt a megyei rangadó.A bíróverés miatt félbeszakadt a Szertár Sportbolt megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 20. fordulójának rangadója, a Téglás-Püspökladány derbi.
hát remélem...bár személy szerint nem sok esélyt látok a továbbjutásraSubinho írta:jól nyomták... persze nem a spanyol ligához képest...de ez a magyar színvonal! és ebben a színvonalban igenis jó kis meccset játszott a diósgyőr!!! az akaratból nem volt hiány!!! nagyon sajnálom, h nem jött össze a gól! majd a visszavágón!!!
Nem is röhögtem,csak el fuero reakcióját magyaráztam meg...és tényleg nem lehetett röhögni rajtuk,mert jól nyomták,csak volt párszor h Raziel ugyanezt tette a Fradi ellenSubinho írta:sztem röhögni semmiképp nem lehetett a diósgyőrieken, mert nem játszottak alárendelt szerepet! a debrecen viszont elég gyenge volt, de ennyi a különbség a 2 csapat között! a klasszis 1 helyzetből is gólt tud lőni, amíg más 10-ből sem...
Ez igaz is,épp ezért nem kell fikázni más kedvencét,olyan mértékben ahogy Te teszed,és akkor talán a tiéden se röhög senki,ha kikapRaziel írta: hm,érdekes meccs volt,de lenne egy kérdésem ahhoz aki látta? megérdemelt ez az 1-0 a debrecennek? egyértelműen NEM,annyi helyzetet amennyit mi kihagytunk még sehol nem láttamegyedül a debrecen kapusa az aki jol védett egész meccsen,szégyen volt a debrecen,az első félidőben felbillent a pálya annyira támadtunk a debrecennek helyzete nemvolt
a második flidőben 5perc alatt kaphattak volna 3mat ha nem csernyánszki véd...de sajnos nincs ha.Nem volt megérdemelt a debreceni győzelem ez egyértelmű...aki látta a meccset az is ezt mondja,aki látta és nem ezt mondja az bolond vagy másik meccset nézett
Diósgyőrbe nagyon nagy siker nyerni és nagyon nehéz is,de ez a legjobb 4 és nincs itt a nagy fradi,nincs itt az mtk,az ute stb csapatok,ebből látszik h milyen jó a teljesitményünk ebben az évben kiscsapat létünkre.Még igaz van egy visszavágó,de ott nem sok esélyt látok sajnos a továbbjutásra,ma sokkal jobb volt a Diósgyőr mégis kikapott,ez van ilyen a foci,néha igazságtalan...
Ja, így már másLos Banditos írta:1-0-ra nyert a Debrecen![]()
Ki szomorkodik jobban? Raziel vagy lionel19?Charlie írta:DVTK - DVSC 0-0
Nagyon kiváncsi vagyok mit fog nyújtani. Nem is tudom h van-e edzői tapasztalata. De muszáj valahogy kilábalnunk ebből a formából mert 1 hét múlva nyíregyháza utána 3 v 4 meccs idegenbeGame90 írta:Kuntics a Fradi új edzője
7000 ember volt a meccsen.Sharkinho írta:Tegnap a Hali megverte a büdös pápát. Iszonyat sok ember kiment a meccsre. Mondanom sem kell, ki lőtte a gólt. Andorka![]()
![]()
![]()
Illés Béla is kinn volt a meccsen![]()
A köv. fordulóban el is dőlhet a bajnokságFelcsút-Haladás
Remélem nem ő jönLos Banditos írta:Détári érzekése jelenleg a legvalószínűbb.Nemtudom mennyire lenne képes rendet rakni a fejekben.![]()