Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Roniee21 írta:Remélem jövőre azt a Ronieet láthatjuk mint ami a képemen van![]()
![]()
- Animált gif (video) nem lehet sem avatarban, sem aláírásban (Userbar kivétel!).
E. (Game, köszi!)
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=389
Los! Előbb gondolkodj már! Most volt 1meccs,amikor nem volt ott,és jól ment a csapatnak,már akkor rögtön nem is kellene,és tudnánk pótólniLos Banditos írta:Szerintem meg tudnánk pótolni Ronaldinhot simán.Sajnos tényleg kezd fogyni nála a motiváció.
Szerintem Cris Roni megfelelően tudná pótolni.![]()
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=5815Los Banditos írta:Már nincs annyi tartózásunk.![]()
Szerintem ilyet nem lehet. Részletekben kell fizetni rendesen, ahogy a hitelszerződésekben volt. Szóval a tartozásnak gyakorlatilag semmi köze nem lehet az esetlegesen befolyó bármilyen nagyobb összegeknek.Zozzy 5 írta:[ Eladjuk Dinho-t hogy rögtön kifizessük a tartozásunkat![]()
Na ne már légyszi...Los Banditos írta:Már nincs annyi tartózásunk.![]()
100-120 millióért viszont érdemes lenne eladni mert annyból bőven tudnánk pótolni és még maradni is pénzecske.
Ráadásul tegnap véglegesen is bebizonyosodott hogy Ronaldinho nélkül is megy a játék.![]()
sztem már nincs annyi. De a lényeg, h nagyobb részletekben amugy sem tudnánk fizetni, szóval mind1 h van e több, vagy nincs.Rumig írta:Hát több mint 100 milka a tartozáslionelmessi19 írta:nincs a klubnak semmiféle pénzügyi nehézsége mostanság, már alig van tartozás
Hát több mint 100 milka a tartozáslionelmessi19 írta:nincs a klubnak semmiféle pénzügyi nehézsége mostanság, már alig van tartozás
Jézusom, ne haragudjh, de ezt nem hiszem el neked...Mindenkinek megvan az ára. Elismerem a tudásást, mindig is elismertem, de mielőtt a Barcába jött volna, nagyon utáltam, és igazán sosem tudtam megxeretni. A mentalitásával meg nagyon nem vagyok kibélkülve.
Szntem meg lehet olyan,és nemcsak a Góljai fontosak,rengeteg győzelmet,pontot köszönhetünk a passzainak is! Még mindig tartom,hogy a legfontosabb a csapatban! Eto'o sem tud nagyot nyújtani nélküle,viszont Ő párszor nyújtott nagyot Eto'o nélkül...LG írta:Sztem már Ronaldinho soham nem lex a régi. 0 motivácio, sétálgat a pályán, sokkal kevesebbxer villan meg, mint régen, meg gyakaran olyan, mintha a pályán sem lenne. A goljai nagyrészét meg szabikbol, meg tizikből lövi.
Nem akarom eladni, de 1 jo ajánlatot meg kell fontolni
És legvégül a szemét tároló egységgel együtt lenönteni benyával, és gyufát neki.lionelmessi19 írta:Egyetértek. Meg kell fontolni, utánna nagy műgonddal összegyűrni, és minimum 5 méterről megcélozni a szemét tároló egységetLG írta: Nem akarom eladni, de 1 jo ajánlatot meg kell fontolni
Egyetértek. Meg kell fontolni, utánna nagy műgonddal összegyűrni, és minimum 5 méterről megcélozni a szemét tároló egységetLG írta: Nem akarom eladni, de 1 jo ajánlatot meg kell fontolni