Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban elképesztő amit müvel, magam sem birok napirendre térni, éve óta nem láttam ekkora hatalmas tehetséget, jelenleg Barcelona legnagyobb kincse/értéke, bizom benne, igy is kezelik majd Laportáék.varga tamás írta:Te3gnap megint hatalmasat játszott, főleg a 2. félidőben. Kétszer is úgy megindult, mint a villám, kicselezte a fél levantét - kár, hogy nem góllal fejeződött be e két támadás. Azért a végén a kihagyhatatlant berúghatta volna. Na, mindegy! Csak így tovább, KIS ARGENTIN CSILLAG! FORCA BARCA! FORCA ARGENTÍNA!
Hát ezzel most még várjunk. Most végre adni akarnak neki egy igencsak jó szerződéstMr. Master írta:Azért annyira nem... Madrid...Slither írta:Messi véleménye nem számít ebben az ügyben. Én csak azt remélem, hogy miél hamarabb túl legyünk ezen a Saviola-sagan, tök mindegy, hogy milyen eredménnyel.Ás a legrosszabb, hogy amilyen gerinctelen vele a klubvezetés és tologatja ezt a szerződéshosszabítást, meg is érdemelnénk, h itthagyjon minket és pnt a madrid kedvéért...
Azért annyira nem... Madrid...Slither írta:Messi véleménye nem számít ebben az ügyben. Én csak azt remélem, hogy miél hamarabb túl legyünk ezen a Saviola-sagan, tök mindegy, hogy milyen eredménnyel.
Sztem már most van akkora játékos, de hát kinek mi. Nekem a gépies biciklizésnél, meg a haszontalan trükköknél már nem tetszik annyira Ronaldo játéka...Zozzy 5 írta:Hát majd meglátjuk.Simán lehet akkora játékos mint Ronaldo de ahhoz még van mit fejlődnie sztem. Remélem ma is remekelni fog.
OFF: elég tré hogy enynire szét van húzva a fórum
Természetesen ez így vanGame90 írta:Ő sem játszhat minden meccsen csúcsformábanlionelmessi19 írta:Arról nem is beszélve, h jó forma ide vagy oda, ma, amikor kellett volna, meglehetősen trágya volt.
Ő sem játszhat minden meccsen csúcsformábanlionelmessi19 írta:Arról nem is beszélve, h jó forma ide vagy oda, ma, amikor kellett volna, meglehetősen trágya volt.
Arról nem is beszélve, h jó forma ide vagy oda, ma, amikor kellett volna, meglehetősen trágya volt.Bodi írta:Messinek alapvetően nagy előnye Ronaldoval szemben,hogy szeret és tud passzolni.Ronaldo is tud,de nem szeret,és addig sosem lesz belőle igazán NAGY játékos,amíg nem tanul meg passzolni.
Oké,csúcsformában van meg minden.De emlékeztek,hogy a csúcsformában lévő Ronaldinho milyen gólpasszokat adott?A Milan ellen azzal a hihetetlen gólpasszával a döntőbe lőtt minket.
Hosszútávon sztem Messi lehet a korszakalkotóbb játékos,főleg ha ilyen ütemben fejlődik.
Hát, Ronaldo csúcsformájának egyik alapköve, hogy ebben a szezonba nagyon jól lát a pályán és egy csel után, vagy még rögtön azelőtt lepasszolja a labdát.Bodi írta:Messinek alapvetően nagy előnye Ronaldoval szemben,hogy szeret és tud passzolni.Ronaldo is tud,de nem szeret,és addig sosem lesz belőle igazán NAGY játékos,amíg nem tanul meg passzolni.
Oké,csúcsformában van meg minden.De emlékeztek,hogy a csúcsformában lévő Ronaldinho milyen gólpasszokat adott?A Milan ellen azzal a hihetetlen gólpasszával a döntőbe lőtt minket.
Hosszútávon sztem Messi lehet a korszakalkotóbb játékos,főleg ha ilyen ütemben fejlődik.
Sztem is. Én sokkal inkább seggcsenkora baxottal föl. Kb. annyira volt jogos, mint most az EB.Slither írta:Hát ez fájt!Rivaldinho írta: én egy bajnoki címet meg egy kupagyőzelmet sokkal nagyobbra tartok.. mióta nedved kapta.. azóta nem is tom h kik nyertek....Nedved teljesen megérdemelten nyerte az aranylabdát, nem t'om mi bajod vele.
Hát ez fájt!Rivaldinho írta: én egy bajnoki címet meg egy kupagyőzelmet sokkal nagyobbra tartok.. mióta nedved kapta.. azóta nem is tom h kik nyertek....
Nemazér, de kiaxomat érdekli az aranylabda ? nehogymár, itt azon izguljunk kié lexx.. én egy bajnoki címet meg egy kupagyőzelmet sokkal nagyobbra tartok.. mióta nedved kapta.. azóta nem is tom h kik nyertek....ozsimiki írta:Így van! Egyértelmű,hogy C,Ronié lesz,főleg ha Bl-t nyer! Szntem abból a csapatból kerül ki a győztese a goldlasztinak,aki megnyeri, milán-->Kaka,M.U.-C.Ronnie,Chelsea-Drogba.Pool-ból nemtudokGame90 írta:Nekem sem a kedvencem Ronaldo, de most jobb játékos, mint Messi. Ha az eddigi teljesítményt nézzük, akkor Ronaldo a legnagyobb várományosa az Aranylabdának.![]()
Bár ha a bajnokságot+F.A.t behúzzák a vörösök,akkoris C.Ronie nyeri! Teljesen megérdemelten! Messi amikor játszik tényleg jó,és volt 2-3 meccse amikor egyenesen fantasztikus! C.Ronienak meg 10-20 ilyen... (sérülés miatt volt Messinél ennyi,de ez is számít),szóval ne legyünk tényleg elfogultak,idén nem lesz Messi aranylabdás!