Először nem jöttem rá, hogy kik azok a fejek hátul

Mundon mintha olvastam volna róla vmit... sztem játszik majd, vagy legalább is padon ott lesz!ozsimiki írta:Szntem is meglesz a Győzelem! Mind1,hogy hogyan de legyen meg! Ez az idény már úgysem a játékszépségéről fog szólni!
Villarreal egyáltalán nem képvisel komoly játékerőt idén,igaz komoly sérülés hullám volt az idény elejétől ott is....Piressel mivan? Visszatért úgy emlékszem? Nem sérült azóta meg?
Én úgy érzem, hogy most rád fognak.Zsolti írta:sokszor volt már példa ilyenre az idényben,hogy az egyik meccsen nagyon ment a játék,a következőn,meg ugyna olyan [auto_cenzúra] voltunk,mint úgy egyébként,szóval én már ebben nem nagyon tudok bízni,de cáfoljanak rám a játékosok,én örülnék neki a legjobban!
Akkor már nem tudom, h mire emlékeztemLos Banditos írta:Ezt írtam a Getafe ellen és beis jött.Los Banditos írta:2-3 gólos győzelemre számítok.![]()
![]()
Ezt írtam a Getafe ellen és beis jött.Los Banditos írta:2-3 gólos győzelemre számítok.![]()
Getafe ellen valami egészen hasonlót ippeltélLos Banditos írta:Én egy 1-1-es döntetlenre számítok ahol mi fogunk többet támadni.Azért remélem győzünk, de nem látok rá sok esélyt.![]()
FORCA BARCA!
És még engem szoktak pesszimizmussal vádolni. Egyébként sztem ma nyerünk, mert a csapat eléggé támadó felfogásúnak tűnik az összeállítás alapján. Persze ehhez úgy kell játszani, mint a Getafe elleni kupameccsen. Meg aztán a margit is győzött, úgyhogy muszáj nyerni, még ha idegenben elég ramaty is a mérlegünk. FORCA BARCA!Los Banditos írta:Én egy 1-1-es döntetlenre számítok ahol mi fogunk többet támadni.Azért remélem győzünk, de nem látok rá sok esélyt.![]()
FORCA BARCA!
Már eldöntötte !Balika Gaucho írta:ha Deco - Xavi - Iniesta is játszik akkor csak a gólra kell játszani....Los Banditos írta:A Getafe ellen sem volt VKP-nk,bejött.![]()
Ha van vkp a pályán az nálunk nem sokat jelent....Sajnos![]()
Majd a Mester eldönti hogy lesz
ha Deco - Xavi - Iniesta is játszik akkor csak a gólra kell játszani....Los Banditos írta:A Getafe ellen sem volt VKP-nk,bejött.![]()
Pedig úgy fogunkZozzy 5 írta:Én nem tarom nagy ötletnek, hogy vkp nélkül állunk ki.![]()
Majd meglássuk. Én nagyobb biztonságban érzem a csapatot, ha mindhárom rendkívül labdabiztos kp-nk pályán van...Zozzy 5 írta:Én nem tarom nagy ötletnek, hogy vkp nélkül állunk ki.![]()
Na majd meglátjuk Subinho.Subinho írta: nagy hülyeség ez a kezdő!!!
1., oleguer maradjon inkább a padon... vagy még ott sem!!!
2., vkp. nélkül felállni öngyilkosság!!! ez nem a getafe elleni kupa meccs első mérkőzése!!! itt 3 pont kell és nem lesz másik lehetőség!!! fel kell áldozni valaki a hármasból!
3., elől remélem így lesz és nem gyula kezd!!!