Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
El vagy tájolva barátom.haze71 írta:Az milyen, hogy becsúszik egy rosszabb év? Az iskolában egy karó, az becsúszhat. De egy rosszabb év? Az előfordulhat, hogy a labda a kapufáról nem befelé, hanem kifelé pattan. De hogy nem is megy a labda a kapu felé... Ronnit nem fogják eledni, akár hogy is játszik. Akkora bevételt hoz a Barcának, hogy jó darabig meg fogják tartani. Erre ő is rájött... Sajnos manapság a mérkőzés csak a végső kinyilatkoztatása annak a hatalmas üzleti vállalkozásnek, amit labdarúgásnek hívnak. Minden a pénzről szól aztán jöhet az a kilencven perc, amit labdarúgó mérkőzésnek hívnak.
Nem hiszem, hogy ilyen lesz jövőre...Cooltiszo írta:Csodálom az optimizmusodat, remélem neked lesz igazad, de ha jövőre a Bl helyért küzdünk, és a Bl győzelem szép álom lesz akkor leszek kíváncsi a véleményedre.
Cooltiszo írta:Isteni játékos vagy, a valaha volt legnagyobb is lehetnél, de ha 10%ot nyújtasz az aranylabda óta egy egy fellángolás kivételével akkor húzz el a Milanba, mert erre senki se kíváncsi, én legalábbis semmiképp. Meguntam. VISZLÁT.
Énis csak azért beszélek róla, mert ha mosolyog akkor megy neki a játék rendesen.ozsimiki írta:Off: ezt a mosoly dolgot már annyira únomLos Banditos írta:Van egy olyan érzésem hogy ma nagyon fog bizonyítani a srác.Úgy tűnik hogy újra visszajött a mosoly az arcára.
![]()
Remélem,ma ismét jól muzsikál a Tridente!Los Banditos írta:Van egy olyan érzésem hogy ma nagyon fog bizonyítani a srác.Úgy tűnik hogy újra visszajött a mosoly az arcára.
![]()
Így van, nem szabad eladni! 100 millióért sem! És gondoljatok arra is: akármilyen nagy sztárt hoznak helyette, olyat nem találnak, akinek soha nem lesz rossz szezonja!Atesz írta:Én is azt mondom, hogy óriási hiba lenne eladni őt, hiszen egy szarabb szezonja van jelenlge, bár elég sok gólt szerzett, igaz elég sokat rögzített helyzetből, de akkor is nagyon fontos láncszeme ennek a Barcának, és ráadásul a hypertriónkat is meg kell tartani.