Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bajnokságban tény,h győztek 2-0ra,de ezzel szntem jópár évre ki is lőtték magukat,szal szntem 2vel nem mostanában verik meg a Chelseat,elég csak az eddigi meccseikre gondolniRaziel írta:1-0 lett a meccs "csak" sztem továbbmegy a liverpool ,otthon ledolgozzák azt az 1golt,olyan közönség előtt.
Arbeloa a BL-ben szokott lehetőséget kapni, de Finnan tényleg jobb játékos. Mascherano és Sissoko között nincs nagy különbség. Pennant általában nem szokott kezdő lenni. Crouch jobb, de Benitez most a walesi-nek szavazott bizalmat.Balika Gaucho írta:azt nem értem hogy cserecsapattal akar a 'Pool Bl-t nyerni?
Arbeola, Mascherano, Zenden, Bellamy ez volt
Finnan, Sissoko, Pennant, Crouch ilyen lehetett volna![]()
Egy példa arra, hogy nem csak a mi drága edzőnk tud hibázni a kezdőcsapat összeállításakorel fuero írta:Mondjuk Zenden játszatását én sem értettem. Simán játszhatott volna Riise kp-ján és Arbeloa/Aurelio balhátvédként. Sissoko-Xabi Alonso középen és Gerrard megint jobb szélenellenünk bevált, de akkor se villogott sokat Gerrard. De Bobbonak már lejárt az ideje, nála már csak jobb játákosokat találunk a 'poolban.
Nem bírom a zoroszokat,de ez hüleséglionelmessi19 írta:Ekkora [auto_cenzúra] meccset rég láttam. Olyan hajtás van, h 10 mp-enként másik csapatnál volt a labda.
Chelsea vérszegény. Találtak egy gólt, azt kell h mondjam. Pool jobban hajtott...Megfordítható ez az Anfielden, szurkolok nekik nagyon!!
Eltaláltam.Los Banditos írta:1-0 a Chelseanak.
Chelsea Bl győztes mentes szép álmokatZozzy 5 írta:Na jóccakát mindenkinek!
Ennyi.Rivaldo11 írta:Ma egy nagyiramú töményunalmat látunk angol módra. Helyzetek nem lesznek, JÁTÉK ugyszintén nem, viszont rengeteget fognak futni., A végeredmény valószínüleg 0:0 lesz, de lehet, hogy valamelyik csapat begyötör egyet. Ha nem így alakul, akkor akár jól is szórakozhatunk.
Bár lesz*rom, hogy ki jut tovább.
nem vagyok ebbe teljesen biztos game testviiiremGame90 írta:1-2 gólra simánlionelmessi19 írta:Game, a 2005ös bl döntőben hány gólra tartottad esélyesnek a Milan védelem ellen 3-0ás félidő után a poolt?![]()
De sztem a Liverpool max. 1 gólt fog lőni ennek a Chelsea-nek. Bármibe fogadok
1-2 gólra simánlionelmessi19 írta:Game, a 2005ös bl döntőben hány gólra tartottad esélyesnek a Milan védelem ellen 3-0ás félidő után a poolt?
Én ennek szurkolok. Bár Kaka miatt örülnék a Milan poolnak is...Zozzy 5 írta:Csak aztán nehogy MU-Pool' döntő legyen. Akkor elsírnám magam
inkább mint egy Mu-Orosz de én a legjobban annak örülnék ha egy Milan-Pool lenneZozzy 5 írta:Csak aztán nehogy MU-Pool' döntő legyen. Akkor elsírnám magam
Amilyen szerencsések, úgyis rúgnak 1-etlionelmessi19 írta:Hát ez az... ezért kérdéses a dolog... ha találnak egyet, akkor már hármat kell a poolnak rúgni...
Hát ez az... ezért kérdéses a dolog... ha találnak egyet, akkor már hármat kell a poolnak rúgni...Game90 írta:Nem vérszegény, csak ennyit adtak ki magukbóllionelmessi19 írta:Chelsea vérszegényEssien nagyon hiányzott tőlük. A visszavágón is ugyanekkora hajtás lesz, sztem a Chelsea találni fog egy gólt és eldől a továbbjutás.
Nem vérszegény, csak ennyit adtak ki magukbóllionelmessi19 írta:Chelsea vérszegény
Szerintem ez egyáltalában nem életbiztosítás...el fuero írta:Még jó h nem aludtam elRuszkik nyertek 1-0-ra és ezzel szvsz meg is van a döntő nekik. DE még nincs vége.