Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát Igen Kistelekiről megvan a véleményem.....persze tudható a Fradi gondjai,amikre kell megoldást találniuk,de MLSZ "Úr" a legkisebb segítséget sem nyújtja..sőt ellenkezőleg...Game90 írta:Csak nem érne semmit sem az 1. hely a másodosztályban, ha nincs meg a licenszozsimiki írta:Meg kell lennie az első osztálynak,ahova ez a csapat való!![]()
Fradi közönség kitesz magáért![]()
![]()
Csak nem érne semmit sem az 1. hely a másodosztályban, ha nincs meg a licenszozsimiki írta:Meg kell lennie az első osztálynak,ahova ez a csapat való!
Meg én isGame90 írta:Ezt meg én: 1-1Raziel írta:igyis van,ezt már szeretem![]()
Ezt meg én: 1-1Raziel írta:igyis van,ezt már szeretem![]()
off: nem sértettél meg,de a barcárol is irok vélemény ha ugylátom jonak,mostanában nagyon nem is irok a forumba.Az h szeretem mind a két csapatot az nembaj,meg sztem nem is ezzel kéne foglalkozni,hogy én kiket szeretek és kiket nemGame90 írta:Bocs, ha megsértettelekRaziel írta:kösz...rendes vagy ,de nemkell cinikusnak lenni.![]()
De én is azt vettem észre, amit ozsimiki, hogy kizárólag a MU-val foglalkozol.
Bocs, ha megsértettelekRaziel írta:kösz...rendes vagy ,de nemkell cinikusnak lenni.
Értem,csak nekem kicsit fura,h BARCÁS oldalon,avatarod,aláírásod,csak a MUról szól...de te tudodRaziel írta: off:a man utd-t és a barcát szeretem,nem teszek különbséget h melyiket jobban[/b]
de a lincensz ügy még mindig várat magára.ozsimiki írta:Remélem nyer a FradiRaziel írta:remélem nyer a nyíregy![]()
![]()
Elsőosztályban van a helyük! És remélem,hogy vezetőségük is megoldja a gondokat!
U.i.: off: raziel,Te akkor most M.U.s vagy? Kizárólag? Mert BARCÁVAL kapcsban nem sokat láttalak írni....
Remélem nyer a FradiRaziel írta:remélem nyer a nyíregy![]()
Úgy néz ki, hogy most már biztosan bentmarad a Kraci az élvonalban.Balika Gaucho írta:Kaposvár - REAC 3-1
vannak jó hsz-ek, vannak rosszakvarga tamás írta:Én egyet nem értek: mit keres a magyar bajnokság a labdarúgás topicban? Ami Mo-on folyik, az maximum a labda kergetése, labdával való tántorgás. Semmi köze a football nevű játékhoz. Talán anullálni kellene, vagy az egyebek sorába száműzni. Méltatlan, hogy az angol, német, francia bajnoksággal említsük egy oldalon.