Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csa érted, én sem írtam ilyen hsz-eket, amikor a Barca, az Inter és az Arsenal kiesett. Megértem őt, hogy szomorú, hogy a kedvenc csapata kiesett, de akkor sem kell ennyire elfogultnak lennieLG írta:Annak drukkol akinek akar, szive joga. Meg a mostani hozzászolásaibol nagyon érezni a kererüséget, ami teljesen érthető, olyan mint nekünk, amikor a Barca esik ki
És még elfogult isVictorValdes19 írta:hát raziel én nem értelek te nem inkább egy nagy MU drukker vagy és csak a MU után szereted a barcátRaziel írta:a második félidőben...
hát raziel én nem értelek te nem inkább egy nagy MU drukker vagy és csak a MU után szereted a barcátRaziel írta:a második félidőben uj felállást is kitalált a Milan 8-2Berlusconi ezt is megvette
továbbment a csaló csapat,nem nehéz kitalálni ki nyeri a BL döntőt,Berlusconi jo mélyen a zsebébe nyul,csak nem a Milan lesz a BL győztes? de
,én nem azt sajnálom h kiesett a Man Utd,de legalább egy olyan csapat ellen esett volna ki aki előtte nem csalt,nem bundázott.
Raziel mit vársz? Te ennél 100-szor jobban oltottad a RomátRaziel írta:jolvan Roma.Boixos írta:hát igen. ennyit mára a tudomány és a technika újdonságairól, kedves nézőink.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Raziel írta:jolvan Roma.Boixos írta:hát igen. ennyit mára a tudomány és a technika újdonságairól, kedves nézőink.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()