Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem van egy pár Nas. Ha kell, akkor írjál az offtopicba, mert egy kicsit sok lesz már itt az offSlither írta:OFF: Ha a Nas kész lesz akkor majd belinkelnéd?
OFF: Ha a Nas kész lesz akkor majd belinkelnéd? A Method Man-es most is jöhet.balboa7 írta: ...Game ! - külföldről, mint reppelőadóról, Nas-ról van félig kész, meg Method Man-ről van egy befejezett
...én meg mást úgy nagyon kintről nem hallgatok !
Bocsi a további off-értbalboa7 írta:...a képeket szerény személyem készíti több kevesebb népszerűséggel !![]()
...tényleg zsír így kicsiben is !
...a képeket szerény személyem készíti több kevesebb népszerűséggel !Saviola írta:A képek istenek,egyet be is tettem alának.Ki készíti ezeket?
OFF befejezve.
Szívesen látunk újra..balboa7 írta:http://byprog.uw.hu - ezt nézegetni, meg továbbadni, meg átérezni kell, CSAK !![]()
![]()
...hát, jah elég inaktív lettem egy időben így fórum terén, aztán mondom jo közösség volt meg minden, azt uzsgyi akkor bevetem magam még1szer...de nézem fórumot és a "kemény mag" eléggé kicserélődött és alig láttam ismerős nicket......de jövök, ha nem kapok fikát a képekért !
![]()
...de most, jol le is szúrnak, h mit OFF-olok itten...
pacsi minden ismerősnek !...
..ON : Messi még a kép minőségénél is jobban focizik !
ezek nagyon jók @ http://byprog.uw.hu !!! check it !!! ezzel mit lehet csinálni?
Ronaldinho-t is így akarták megvenni !Nápoly, május 5., 14.10 Százmillió eurót adnának érte a tifosók.
A jelek szerint ismét mernek nagyot álmodni Nápolyban: a szurkolók 100 millió eurót is szívesen áldoznának az argentin futballzseni, Lionel Messi megszerzésére.
A tifosók számítása nagyon egyszerű: ha minden szurkoló megveszi a klub által 35 euróért piacra dobott Napoli-készletet (mez, sál, kispárna, klucstartó), akkor a Pampák Gyémántja 10 évig focizhatna náluk, ez pedig napi lebontásban nem jelentene többet, mint 0,0095 eurót naponta.
A klub elnöke De Laurentiis úr - Baudelaire-t idézve - egyelőre csak annyit fűzött hozzá az esethez, hogy a képzeletek királysága az egyetlen igazi érzés, de ez a királyság belülről általában már csak egy kisebb régió.
Nápoly, május 5., 14.10 Százmillió eurót adnának érte a tifosók.
A jelek szerint ismét mernek nagyot álmodni Nápolyban: a szurkolók 100 millió eurót is szívesen áldoznának az argentin futballzseni, Lionel Messi megszerzésére.
A tifosók számítása nagyon egyszerű: ha minden szurkoló megveszi a klub által 35 euróért piacra dobott Napoli-készletet (mez, sál, kispárna, klucstartó), akkor a Pampák Gyémántja 10 évig focizhatna náluk, ez pedig napi lebontásban nem jelentene többet, mint 0,0095 eurót naponta.
A klub elnöke De Laurentiis úr - Baudelaire-t idézve - egyelőre csak annyit fűzött hozzá az esethez, hogy a képzeletek királysága az egyetlen igazi érzés, de ez a királyság belülről általában már csak egy kisebb régió.