Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Off:Zozzy 5 írta:Hogy beindítottam ezt a kihalt topicot![]()
Isten Ments,nem veszem el a kenyeredGame90 írta:Te meg a takarítónőozsimiki írta:Összekeversz Gammel GreckiŐ lesz a futár....pincérNŐ,stb...
Aztán takaríthatód a padlót Perrero hányása után egy fogkefével
Döntsd el, hogy melyik a rosszabb
Te meg a takarítónőozsimiki írta:Összekeversz Gammel GreckiŐ lesz a futár....pincérNŐ,stb...
Ja, hát megrendeled, kihozod, kifizetedozsimiki írta:Hozgrecki írta:Csabi, te úccse kapsz piát, mert még kiskorú vagy!Majd én megiszom, amit Májki hoz...
![]()
![]()
![]()
Esetleg dellát...aztán akkor ott vagyunk,mintha nem is
![]()
Meg amúgy is,iszunk Veled Gyulára is![]()
![]()
![]()
Game hagyunk az alján vmennyit,a 27. alján...
![]()
Majd Ő rászoktatja.Sharkinho írta:Nem lesztek barátok nunezzelZozzy 5 írta:Viccen kívül, utálom az alkoholt![]()
Perrero is így kezdteZozzy 5 írta:Nem ismersz mégSzent szűz vagyok
Viccen kívül, utálom az alkoholt
Hát volt már 1-2 esetozsimiki írta:Gondolom többéves Tapasztalat....![]()
![]()
Hidd el, nem fogsz az maradniÉn majd józam maradok, de csakis miattatok
Gondolom többéves Tapasztalat....Game90 írta:Bár általában az összes kocsmában kiszolgálják a fiatalokat
Az igazgrecki írta:Csabi, te úccse kapsz piát, mert még kiskorú vagy!![]()
Hozgrecki írta:Csabi, te úccse kapsz piát, mert még kiskorú vagy!Majd én megiszom, amit Májki hoz...
Azt az 1 napot kibirom egészséges életmód nélkül is pajtiozsimiki írta:Nem muszáJ,vigyázok majd az egészségedre,nehogy miattam túlzásba vidd, akkor lehet nem is kell annyira spóróljak![]()
![]()
Nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)",vigyázok majd az egészségedre,nehogy miattam túlzásba vidd, akkor lehet nem is kell annyira spóróljakGame90 írta:Zozzy nem kell komolyan venni amit írtam![]()
![]()
Miki, akkor kezdjél el spórolni, de már ebben a hónapban. Gondolom érted, hogy mire célzok![]()
Én sem vagyok nagy piás (de azért Mikitől szivesen elfogadom a piákat), viszont Szilveszterkor kicsit sok(k) volt már. De nem lett hányás a vége szerencsére
Azért ne féltsd a fiúkat ! (Lehet,hogy majd haza se találtok)Zozzy 5 írta:Hát, ha hiszitek, ha nem, én még nem kocsmáztam,és még részeg sem voltam, pedig már 15 vagyok![]()
Ez nagy szó manapság
Nem nagyon vonz az alkohol
KizártMindenféle káros szenvedélytől tartózkodok.
Kizártel fuero írta:Akor a fiúk remélem leitatnak majd a találkánZozzy 5 írta:Hát, ha hiszitek, ha nem, én még nem kocsmáztam,és még részeg sem voltam, pedig már 15 vagyok![]()
Ez nagy szó manapság
Egyszer mindenre sor kerül
Akor a fiúk remélem leitatnak majd a találkánZozzy 5 írta:Hát, ha hiszitek, ha nem, én még nem kocsmáztam,és még részeg sem voltam, pedig már 15 vagyok![]()
Ez nagy szó manapság