Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Okk, rmeélem ráérek.Game90 írta:Még nincs eldöntve, de majd augusztus közepe/vége felé leszAtesz írta:Mikor lesz??? Lehet elnéznék én is.
Még nincs eldöntve, de majd augusztus közepe/vége felé leszAtesz írta:Mikor lesz??? Lehet elnéznék én is.
Gondolom elprat jön majd a taliralioka írta:és hány lány szokott lenni????
Ahogy mondod, csak az idő vasfoga már kikezdte... 7500 magyar forint volt 94-95 tájékán! (2500 egy-egy szoft, és kettőfél volt maga az ütő is)Zozzy 5 írta:
Jó kis ütő azAz volt a győzelmeid kulcsa
![]()
Egyébként én is állandóan letépkedem azt a gumiréteget
Én meg úgy 4 éve. Azóta van akkora rumli (grecki írta:Egyébként már 1996-ban abbahagytam...
Kösz RumRumig írta:Most hogy a kicsik (Zozzy, Game) elmentek alukálni![]()
Hm,én 2000ben hagytam abbangrecki írta:Na, azért nem kell úgy beállítani, mintha én lennék Jan-Owe Waldner...![]()
Elég régen volt az már, de a pinyó olyan, mint a bringa, nem lehet elfelejteni... Egyébként már 1996-ban abbahagytam...![]()
(párszoros megyei bajnokságig vittem...)
Oké! Akkor nekem marad GémRumig írta:Most hogy a kicsik (Zozzy, Game) elmentek alukálnimár bátran felterjesztem ötletemet (így nem szólnak le rögtön): páros pinyó, én Greckivel vagyok stipi-stopi
![]()
Igaz, hogy csütörtökön voltam utoljára suliban, de nem tanultam. Szóval most kéne elkezdenem az angolt meg a töritZozzy 5 írta:Hmm...most nemInkább tanuljunk és csináljunk házit