Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor biztos igazad van, sztem sokkal több Ajax meccset nézel mint éngrecki írta:Szerintem egyáltalán nem. Ő igazi támadó szellemű, sokkal inkább gólveszélyes, kiváló rugótechnikával rendelkező játékos. VDV sokkal fineszesebb, remek irányítói kvalitással megáldott futballista. Xavi pedig mélységből remekül látó és irányító védekezőbb mentalitású középpályás.Zozzy 5 írta:Sneijder inkább olyan típúsú középpályás mint XaviVaart tényleg nagy, el tudnám egyszer képzelni itt, Deco helyén. De még nem most!
Szerintem egyáltalán nem. Ő igazi támadó szellemű, sokkal inkább gólveszélyes, kiváló rugótechnikával rendelkező játékos. VDV sokkal fineszesebb, remek irányítói kvalitással megáldott futballista. Xavi pedig mélységből remekül látó és irányító védekezőbb mentalitású középpályás.Zozzy 5 írta:Sneijder inkább olyan típúsú középpályás mint XaviVaart tényleg nagy, el tudnám egyszer képzelni itt, Deco helyén. De még nem most!
Ügyes fiú, de én Sneijdernek is nagyon örülnék... Persze csak akkor, ha Deco talpára utilaput köt a vezetőség...noname írta:Rijkaarddal nekem semmi bajom. Nagyon jó edző. Valaki azt írta h örülne, ha Deco elmenne. A sztárok közül valóban ő van most talán a leggyengébb formában, de és nem küldeném el. Ha mégis elmenne, akkor van egy játékos, aki sztem nagyon jó lenne a helyére és az egyik nagy kedvencem:Van der Vaart
Elég fiatal, viszonylag olcsón meg lehetne szerezni és tökéletesen tudná Decot pótolni.
doki írta:Lehet,hogy számotokra lehetetlen tűnik még ,de egy-két meghatározó játékosunk érzésem szerint távozni fog.El Payaso írta:Azt elfelejtettétek számításba venni, hogy ha jön Henry akkor az tuti hogy Eto'o megy...
És lehet,hogy egy új edző érkezése,illetve néhány fiatal beépítésének elkezdése mellett szükség is lenne erre.
Szntem még nincs szükség,h nagyon meghatározó playak távozzanak,esetleg jövő ilyenkor,ha nem tapasztalható változás....doki írta:Lehet,hogy számotokra lehetetlen tűnik még ,de egy-két meghatározó játékosunk érzésem szerint távozni fog.El Payaso írta:Azt elfelejtettétek számításba venni, hogy ha jön Henry akkor az tuti hogy Eto'o megy...
És lehet,hogy egy új edző érkezése,illetve néhány fiatal beépítésének elkezdése mellett szükség is lenne erre.
Gondolom Laportáék nem szeretnék ha Etoo elmenne, viszont Henry érkezésével Samu sztem elgondolkodnaGame90 írta:Attól még, hogy Henry jönne, nem biztos, hogy Eto'o távozna. Laportáék sem hülyék, hogy egy 25 éves játékost lecseréljenek egy 30 évesre
Lehet,hogy számotokra lehetetlen tűnik még ,de egy-két meghatározó játékosunk érzésem szerint távozni fog.El Payaso írta:Azt elfelejtettétek számításba venni, hogy ha jön Henry akkor az tuti hogy Eto'o megy...
Én annyira nem örülnék Henrynek, nem is hogy jó e vagy nem mert nagyon nagy játékos és szeretem is a játékát. De csak egy kérdés: Minek megvenni? Semmi értelme sincs felforgatni a csapatot egy 30 éves csatárért, remélem nem hülyék Laportáék. Kell egy pár játékos a védelembe, egy szűrő, és pár ember a cserepadra és slusszGame90 írta:Attól még, hogy Henry jönne, nem biztos, hogy Eto'o távozna. Laportáék sem hülyék, hogy egy 25 éves játékost lecseréljenek egy 30 évesre
Márpedig igencsak megnőne az esélye Etoo távozásának.visca el barca írta:ilyenre gondolni sem merek/merünkEl Payaso írta:Azt elfelejtettétek számításba venni, hogy ha jön Henry akkor az tuti hogy Eto'o megy...![]()
ennyire csak nem hulyék laportaék...
ilyenre gondolni sem merek/merünkEl Payaso írta:Azt elfelejtettétek számításba venni, hogy ha jön Henry akkor az tuti hogy Eto'o megy...
2 csatárral állnék felZozzy 5 írta:Hanem?
Hanem?Game90 írta:Henry asszem a Monacoban szélsőként kezdte, de ott nem volt annyira jó. De én nem is szélsőként számítanék rá.Zozzy 5 írta:Egy Henry többet ér annál, hogy kitoljuk a szélre.
jah végiuls is igy is megelehet csinalniozsimiki írta:Játszunk:
Szóval ha Henry itt lenne...szntem nem neki kellene legelől lenni,hanem Eto'o nak,Henry inkább képes kiszolgálni mint a Kameruni,szntem. +rengetegszer volt a szélen is,és onnan bolondította a védelmeket,aztán tiszta helyzetbe passzolt,és gól,vagy magát cselezte végig....
Rengeteg olyan esetre is emlékszem,hogy szélen megkapta lasztit,kb kicsivel előrébb mint félpálya, a rázáró védőt,vagy kpét szépen cselel elküldte,vagy egyszerűen lefutotta (meghúzta![]()
![]()
),majd végigszágúldott a szélen,16osnál meg már nem volt nehéz becenterezni.... szóval sokmindenhol jó lenne,de én nem örülnék ha legelől Ő lenne...
Henry asszem a Monacoban szélsőként kezdte, de ott nem volt annyira jó. De én nem is szélsőként számítanék rá.Zozzy 5 írta:Egy Henry többet ér annál, hogy kitoljuk a szélre.