Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
jol van javitom magam...nem volt felesleges, de többe értunk volna egy jatekossal, akire jovore (és azután) is számíthatunkZozzy 5 írta:1. Thuram nem volt fölösleges, ha Ő most nem lenne akkor nézhetnénk Marquez botladozásait a védelem tengelyében.![]()
2. Én is remélem, hogy csak vicc ez a Materazzis hír
Materazzi maradjon a seggén, Milánóban most úgy is kirobbanthatatlan, és tényleg jó kis csapat jött össze odaát. Zozzy 5-el is egyetértek, Thuram nélkül még ennél is nagyobb kakiban lennénk, most rájöttem jó vétel volt.Game90 írta:Viszont elég gólerős játékos, 10 gólt simán lőtt a bajnokságbanDe felesleges lenne, olasz bajnokságban még elmegy.
Azért ne vicceljünk márZozzy 5 írta:Materazzi?![]()
Okka, bocsi, eddig nem tudtam, hogy kell.grecki írta:Off: Atesz, ezeket a hosszú linkeket inkább ne csak bemásold szerintem, hanem rizsa tagek közé tedd, mert nagyon széthúzza a fórumot...
Az olyan 12 millió euró lehetZozzy 5 írta:Akkor ideje megvennünk6 milcsi nem olyan sok, annyit mi is simán adhatnnk érte
![]()
Akkor ideje megvennünkGame90 írta:Én nekik örülnék leginkább az Ajaxbólvisca el barca írta:emanuelson, maduro, sneijder, babelBabelt már az Arsenal is akarja, asszem 6 millió fontot adnánk érte.
Én nekik örülnék leginkább az Ajaxbólvisca el barca írta:emanuelson, maduro, sneijder, babel