Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most ez vhogy nem csüggeszt le! Ha ennyire volt képes a keret,akkor ennyire!lionelmessi19 írta:Valamelyik nap olvastam a Mundon, h nem valószínű h lesz ilyen.noname írta:Nem tudja valaki hogy halad a visszavásárlás a harmadik osztályba
kb. ugyanúgy elutasította Soriano, mint a prémiumokat.
Ha jól értettem...
Valamelyik nap olvastam a Mundon, h nem valószínű h lesz ilyen.noname írta:Nem tudja valaki hogy halad a visszavásárlás a harmadik osztályba
Ezt a legtöbben tudjákCsak a Barca! írta:Te nagyon ügyes vagy. Én azt a topicot nem olvasom. De azért kössz az infót. Remélem azért nincs harag, hogy én is belinkeltem.ozsimiki írta:Csak a BARCA!,Lio!
Ezt már máj.26.án belinkeltem a jelenlegi magyar játékosok topicbaKicsit körülnéznétek...
Te nagyon ügyes vagy. Én azt a topicot nem olvasom. De azért kössz az infót. Remélem azért nincs harag, hogy én is belinkeltem.ozsimiki írta:Csak a BARCA!,Lio!
Ezt már máj.26.án belinkeltem a jelenlegi magyar játékosok topicbaKicsit körülnéznétek...
nb1.hulionelmessi19 írta:Ezt honnan idézted?
Amugy örülnék neki én is...
Ejjha. Hát még sosem hallottam a gyerekről, de nem lenne rossz, ha lenne egy magyar a Barcaban. Sok sikert neki.nb1.hu írta:ovább folytatódik fiatal tehetségeink "exportja": ezúttal egy 12 éves játékos, Hoós Patrik utazott el az FC Barcelona csapatához, ahol egy kéthetes próbajátékon vesz részt. Patrik korábban a szombathelyi Lurkó FC-ben nevelkedett, jelenleg a Haladás korosztályos csapatának a tagja. Eddigi pályafutása során ahány tornán csak pályára lépett, vagy gólkirály, vagy a torna legjobb játékosa lett.
Patrik június 4-én utazik el Barcelonába, ahova elkíséri Illés Zoltán, a Global Sport Kft képviselője is.
Ez miért lenne etikátlan?? Tudtommal egyik másik csapatnak sem ártunk vele, és még mi is jól járunk vele!!ozsimiki írta:Jaj Ádám,nem erről van szó! Ezt nem találom vmi "szép"nek! ennyi! 2osztályt előrelépni a pénzzelÁdám02 írta:Hát de mégis jobb mintha 4-ed osztályba lennénk!![]()
N.E.M.
Féreértés ne essék,az még vmennyire elfogadható,hogy ahonnan kiestünk,azaz a 3ad osztályba visszavegyük magunkat,mert egyik csapat nem tudná finanszírozni a továbbiakat,de számomra az elfogathatattlan,hogy még a 2od osztályba is visszavehetnénk magunkatnoname írta:Nekem se tetszik ez az egész visszavásárlás dolog, de inkább ez, mint a negyed osztált, mert akkor a fél csapatot kölcsön vagy el kell adni. Így is kell valamennyi befektetés h jövőre már ne a kieséssel kelljen bajlódni.
De én a fejlődést értettem ez alatt azért irtam hogy mégis jobb!ozsimiki írta:Jaj Ádám,nem erről van szó! Ezt nem találom vmi "szép"nek! ennyi! 2osztályt előrelépni a pénzzelÁdám02 írta:Hát de mégis jobb mintha 4-ed osztályba lennénk!![]()
N.E.M.