Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne is monddBoixos írta:aztán játszottatok egy kupadöntőt is....
+ lehetett volna még 20 mp, mert cserék is voltak. Néha azt is beleszokták számítanilionelmessi19 írta:De sztem nincs még egy edző, aki a 15 másodpercen fennakadt volna. 15 mp nagyon-nagyon kis idő.
Majd talin jól a szemedbe mondom!!Game90 írta:Most a számítógép előtt könnyen mondod ezt, de ha mondjuk a 'Pool edzője lettél volnalionelmessi19 írta:Nem hiszem el.15 mp-en nem. Ha lehagyott volna mondjuk 35-40 mp-et, vagy többet...
Én biztos megemlítettem volna. De hát nem vagyunk egyformák
szerencsére
aztán játszottatok egy kupadöntőt is.... mi meg azután ünnepeltünk.Game90 írta:Ünnepeltük a bajnokságotBoixos írta:egyébként is mi még fociztunk (de minek...), amikor ti már a tvből néztétek a meccseket.![]()
![]()
Ünnepeltük a bajnokságotBoixos írta:egyébként is mi még fociztunk (de minek...), amikor ti már a tvből néztétek a meccseket.![]()
Most a számítógép előtt könnyen mondod ezt, de ha mondjuk a 'Pool edzője lettél volnalionelmessi19 írta:Nem hiszem el.15 mp-en nem. Ha lehagyott volna mondjuk 35-40 mp-et, vagy többet...
Nem hiszem el.Game90 írta:Hidd el, te is balhéztál volna azon a 15 mp-nlionelmessi19 írta:Hogy azon a 15 mp-en problémázik...
Gratulálok..Petixy írta:Nem akarok indulatokat szítani,de az itteni Interesek sztem csak nagyon irigyek a Milan-ra.Ők nem örülhettek egyetlen döntőnek sem, valszeg nem is fognak egy darabig,a Milan pedig bekerült 3 BL döntőbe pár év alatt,ami azt jelenti,hogy évezredünkben eddig Európa ura.
Mintha nektek bármi is lenne..Boixos írta:..ha már másképp közük sincs hozzá.
Hidd el, te is balhéztál volna azon a 15 mp-nlionelmessi19 írta:Hogy azon a 15 mp-en problémázik...
Igazad van. Jobb lett volna, de azért Benitezben most kicsit csalódtam. Hogy azon a 15 mp-en problémázik... bár nem tudni pontosan, h mi baja volt, de kétlem, hogy gombelem után érdeklődött még Platininél is...huevos írta: de ha már egyszer felmutatták a hosszabbítást, nem úgy lenne az elegánsabb ha végigmenne, nem beszélve hogy így a felesleges indulatkeltés is elmarad (láttad Benítez barátunkat ugye)
de ha már egyszer felmutatták a hosszabbítást, nem úgy lenne az elegánsabb ha végigmenne, nem beszélve hogy így a felesleges indulatkeltés is elmarad (láttad Benítez barátunkat ugye)lionelmessi19 írta:Úgy értem a jelzésértékűt, hogy a bíró nem köteles betartani. Tehát ha véletlen előbb lefújja kicsivel, vagy később, akkor az nem számonkérhető rajta.
Legalábbis szerintem.
pedig nem kéne "irigykedni". sztem kint is megengedik az inter játékosainak a milanosok, h bemenjenek a san siro acmilan múzeumába, ahol megnézhetnék bl-serleget (de csak gattuso kezéből). sőt, lehet, h még meg is érinthetik.Petixy írta:Nem akarok indulatokat szítani,de az itteni Interesek sztem csak nagyon irigyek a Milan-ra.Ők nem örülhettek egyetlen döntőnek sem, valszeg nem is fognak egy darabig,a Milan pedig bekerült 3 BL döntőbe pár év alatt,ami azt jelenti,hogy évezredünkben eddig Európa ura.
Akkor én ezalól kivétel vagyoklionelmessi19 írta:Ez így van. Szerintem tudják ezt az Intereseink is...Petixy írta:Nem akarok indulatokat szítani,de az itteni Interesek sztem csak nagyon irigyek a Milan-ra.
Ez így van. Szerintem tudják ezt az Intereseink is...Petixy írta:Nem akarok indulatokat szítani,de az itteni Interesek sztem csak nagyon irigyek a Milan-ra.Ők nem örülhettek egyetlen döntőnek sem, valszeg nem is fognak egy darabig,a Milan pedig bekerült 3 BL döntőbe pár év alatt,ami azt jelenti,hogy évezredünkben eddig Európa ura.
már miért lenne jelzésértékű?lionelmessi19 írta:A 3 perc tudtommal jelzés értékű, semmiféle kötelessége nincs a bírónak, h azt betartsa...
De mind1 is, mindenki tudja h nem ezen múlt.