Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
2 lesz a jó.Los Banditos írta:2, 3 rublikát kelelne kivennie. Így jóval nagyobb, mint ami nekem vagy mondjuk Gamenak van.
Sztem nem az, hanem lejebb a kutyás kép.Los Banditos írta:Akkor ki is szedheted, mert széthúzza a fórumot.
Az a képsorozat nem a legjobbRonal.10 írta:Brasil-Englandon nagyott játszott király volt a Gerrard elleni kötény???
Los Banditos írta:Visszautasította a bizottság a kérelmet, így nem játszhat majd az Espanyol elleni városi derbin.
Egyébként egy Új-funlandi halászkutyája van.![]()
A klubnak el kell engednie Messit, mivel a FIFA szabálya kimondja: egy világesemény előtt 14 nappal a klub köteles elengedni a játékost a válogatottba. Mármost a Copa június 26-án kezdődik, mínusz 14 nap, az 12. Gondoljatok bele, tavaly az utolsó meccsen sem játszott egyetlen kulcsjátékosunk sem, csak Etoo, de ő is azért, mert Kamerun nem volt ott a VB-n, meg kellett egy dugó a gólkirályi címéhez.lionelmessi19 írta:Igen, nagy valószínűséggel elengedi őt a klub a Copára.
Legalább is azt nyilatkozta (kicsit árnyaltan), h jó lenne ha elengednék.
Persze régebben azt is nyilatkozta, h ha kell, akkor nála a Barca az első.
sztem is jogos így! kaphatott volna 2 meccset is!lionelmessi19 írta:Hát erre számítani lehetett...
Azért megpróbálták.
Viszont jó, h Nastic ellen játszhat, mert akkor már Messi nem lesz...