Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Adná az ég! Tuti elmennék Vecsésre és köszönetet mondanék nektekGame90 írta:Dehogynemel fuero írta:Most már minden mindegy, a szpari nem fog kikapni.Az utolsó fordulóban a Vecsés ellen
Dehogynemel fuero írta:Most már minden mindegy, a szpari nem fog kikapni.
Én utálom a magyar focit...a városom csapatát szeretem ennyi,ami ugye a DVTk.Game90 írta:Nemzeti Sport osztályzatai alapján asszem.Raziel írta: 2006-07-es szezonban mutatott teljesitmény,nemzeti sport szavazói alapján.A nagy liverpooli gyerek csak a 7.még a mi Foxink is megelőzte
![]()
Ki nem fo..a leZavar
De sztem te is szeretnél a 7. helyen szerepelni majd egyszer...
Nemzeti Sport osztályzatai alapján asszem.Raziel írta: 2006-07-es szezonban mutatott teljesitmény,nemzeti sport szavazói alapján.A nagy liverpooli gyerek csak a 7.még a mi Foxink is megelőzte
![]()
itt a lényeg összel az mtk-zte (asszem) meccsen szerepeltek jobb osztályzatokat kaptak, mint az Arsenal - M.U. meccsen játszók.Az rendben, hogy 1-10ig osztályoznak mindenhol, meg, hogy gondolom saját magukhoz viszonyítják, de azért ez mégiscsak vicces.Raziel írta:nemzeti sport szavazói alapján
Jólenne ide Szűcs,örülnék neki,a Fradiban nagyon jol játszott...Az lehet h nem olcsó,de most a két légióst meg akarják venni ha minden igaz külföldről,ugye Foxi-t is Douva-t,akit 10millióért vett a csapat és most 100milliót érnek ketten
Na ez vmennyire szépségtapasz legalábbRaziel írta:Végeredmény: Békéscsaba - FTC 0-4 a fradi szurkolóknak megnyugvás képpen,még nem dőlt el semmi még van 3meccs...
Miskolcon nem könnyűozsimiki írta:Hát sajnálom a Fradit,mert már hiába nyernek,ha a Nyíregy nem botlik...egy Bőcst illett volna megverni![]()