Új igazolások!
- Barcelinho
- Jugador del Barça
Ledesma nem a legjobb választás,sokkal jobbat is eltudnék képzelni helyette.
Visca el Barca!!!
- tom314
- Jugador d'estrella
Az is több mint a nulla!boggabor írta:Gyerekek az eladasal az a baj, hogy nem terulne meg Rochenbackot &M vetuk most menyit kapunk 3M?
Mi az a 3 szó amivel egy kocsmai verekedés kezdodik?
Mivan? Mivan? Mivan?
Mivan? Mivan? Mivan?
-
- Capitá del Barça
Gyerekek az eladasal az a baj, hogy nem terulne meg Rochenbackot &M vetuk most menyit kapunk 3M? - az nem penz igy inkabb megtartani Riquelme ott 14M vettuk es egyedul a Atletico vine nekik meg penzuk sincs egyedul Saviolat, de o 30M kerult ennyit most senki sem ad marad Kluivert, de ot meg vissza kell hozni
mindenkepen es nem eladni igy jo penze senkit nem tudunk eladni vagyis egyedul Rustut, de kapuse nem fizetnek sokat igy egyedul Sergiot ha jo idenye lesz a Levanteban

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Így van, Riquelmét és Rochembackot sürgősen el kell adni, Saviolát pedig visszahozni!!
Mert ha mindig kölcsönadjuk őket addig semmi pénzt nem nyerünk belőle. 2ejükből pedig bejönne azért 1 kevés...

Mert ha mindig kölcsönadjuk őket addig semmi pénzt nem nyerünk belőle. 2ejükből pedig bejönne azért 1 kevés...

- Charlie
- Öreg Harcos
Így van meg kell szabadulni tőlük jó áron,sajnálatos módon nem jött be Rochy & Riquelme megvásárlása!Mondjuk ha Riquelme jó lett volna nálunk akkor lehet hogy Ronaldinho sose kerül hozzánk,ez is meglehet
Saviolát pedig jövőre vissza kell hozni mindenképp.
C.

C.
Riquelmét jó áron el kéne adni. Ebbe a csapatba már nem fér be. Nem azért mert rossz játékos, hanem azért mert a középpályán már ott van Ronnie-n kívül Deco és Xavi is. Így már nincs hely neki.
Márpedig ők maradnak még pár évig tuti, tehát Riquelmén túl kéne adni.
Márpedig ők maradnak még pár évig tuti, tehát Riquelmén túl kéne adni.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Jó biztos h jó játékos Riquelme de én akkor sem említeném 1 lapon Ronaldinhoval. Ronnie messze-messze jobb játékos, de ez csak az én véleményem. Ráadásul non-EU, csakugy mint Rochemback, így esélytelen h egyszer visszajöjjenek. De mondom én ezt nem is bánom.
Azonban Saviolát még igen!! Ő tényleg Barca-szintű játékos, remélem nem fog elveszni!!!

Azonban Saviolát még igen!! Ő tényleg Barca-szintű játékos, remélem nem fog elveszni!!!

- Charlie
- Öreg Harcos
Riquelme & Rochemback & Saviola is csak kölcsönben van!Rochynak & Juannak nincs Eu-s útlevele.Riquelme nagyon jójátékos bár nem olyan jó mint Ronaldinho!Rockhembackot szívesen látnám még Barca mezben,bár ennek kicsi az esélye, mint hogy Riquelme is fog-e valaha nálunk játszani
Jó lenne ha lenne Eu-s papírjuk.
C.

Jó lenne ha lenne Eu-s papírjuk.
C.
-
- Capitá del Barça
Enriquenek:
Megnesztem Riquelme csak kolcsonben van ugy mint Saviola egy evre mas kerdes mindig nincs meg EU-s utlevele es vallom Juan sokal jobb iranyito mint Roni nem jatszik olyan latvanyosan, de joban tudja a jatekot iranyitani es ha visszajon jatszhat a Larson vagyis Giuly helyen sajnos akkor nem tudom mi lesz Saviolaval sajnos aszt nem tudtam megnezni mi van Rochenbackal ment a Sporting nincs angol oldala csak hulye portugal, de en ugy tudom kolcsonbe ment vagy nem bisztos mert ugye azota megvettuk mar Quaresmat, de remelem, hogy Rochenbackot meg fogom a BARCA-ban latni
Megnesztem Riquelme csak kolcsonben van ugy mint Saviola egy evre mas kerdes mindig nincs meg EU-s utlevele es vallom Juan sokal jobb iranyito mint Roni nem jatszik olyan latvanyosan, de joban tudja a jatekot iranyitani es ha visszajon jatszhat a Larson vagyis Giuly helyen sajnos akkor nem tudom mi lesz Saviolaval sajnos aszt nem tudtam megnezni mi van Rochenbackal ment a Sporting nincs angol oldala csak hulye portugal, de en ugy tudom kolcsonbe ment vagy nem bisztos mert ugye azota megvettuk mar Quaresmat, de remelem, hogy Rochenbackot meg fogom a BARCA-ban latni

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Igen, Oleguer vette át és ő is nagyon jól játszott. Az egész védelem nagyon jó volt. És nem volt nehéz átjátszami, mert Lehetetlen volt átjátszani!Charlie írta:Oleguer vette át a helyét akkor?Marquez jól kente ott?Meséljen csak vki,nehéz volt átjátszani?![]()
C.

Csakhát a támadásaink nem voltak az igaziak.

- tom314
- Jugador d'estrella
Sajna pillanatnyilag lenne helye. De ha felépül mindenki ...Charlie írta:Kértek érte 20at,aztán a nagyokos Beckenbauer nyilatkozott,és 50millióban állapította meg Ballack árát!Nevetséges!10millió lenne kb. akkor megvehetnénk,csak kinek a helyére?
C.
Ha jól emlékszem Beckenbauer azt is nyilatkozta az EB előtt, hogy Ballack ugyanolyan jól játszik mint Zidane csúcsformájában, csak kétszer annyi gólt lő!

Ennyit az 50 millióról!
- tom314
- Jugador d'estrella
Lehet hogy rosszul emlékszem, de nyáron mintha 20-at kértek volna érte.Enrique írta:Bár ha nem akar maradni akkor kénytelenek elengedni! Majd meglássuk mennyibe (fog...) kerülni. Sztem 15M nál többet nem kérhetnek érte.
Majd meglátjuk...
Bár abban igazad van, hogy ha el akar menni akkor még a 15 is jó ár a Münchennek!
Én remélem hogy megvesszük!