Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
..... nagyon optimisták vagytok.......lionelmessi19 írta:Ha a Zaragoza nincs meggyőzve arról, h nekik itt, most nem kell pont... akkor xre bőven jók. Bekem nélkül pláne, ha ő nem lesz, én 85% körüli esélyét látom a Zaragozai pontszerzésnek.
Igen, és nyilván az a játékos kell majd nekik is aki nekünk...Minek vették a nagy tehetségüket, Marcelótbarca99 írta:Elmegy RC. Ott marad a fiatal Marcelo. Van más bal bekkjük? Sztem nincs. Csak kell nekik is valaki.![]()
Persze remélem, hogy hozzánk jön, legalábbis ilyesmiket nyilatkozott, hogy szeretne jönni...A Madrid meg természetes, hogy akar jó játékosokat igazolni, viszonylagos hiányposztra.
Tudom, de azért mégis igazolni akarnak...Slither írta:Az utóbbi időben éppenhogy sokat nyúl hozzá a fiatalokhoz CAtesz írta: Arról híresek ők az utóbbi időben, hogy előszeretettel haszmálják a saját neveléseiket???apello bácsi.
Slither írta:Az a Torres gyerek nem balbekk?barca99 írta:Elmegy RC. Ott marad a fiatal Marcelo. Van más bal bekkjük? Sztem nincs. Csak kell nekik is valaki.![]()
Hasonlóra számítok én is.Game90 írta:Sztem Real győzelem leszMegszerzik a vezetést, majd kiegyenlít a Zaragoza. Utána viszont egy mákos góllal megszerzik a 3 pontot.
Viszont: Go Zaragoza
Okádék ez a Madrid...lionelmessi19 írta:Na, a Mundo szerint a Margó is bejelentkezett Abidalért...
Most vették eurómilliókért Marcelot, de nem baj, nekik kell Eric is, nehogy véletlen fogjunk egy jó védőt.![]()