Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
antiimperialista írta:Igazán abbahagyhatnátok már a Madrid fikázását. Nem velük kellene foglalkozni, az elkényeztetett, nagyképű sztárocskáinknak kellett volna kicsit összeszedniük magukat![]()
Mákkal nyert a Madrid? Azért, hogy mákod legyen, tenni is kell! Ezek mindig az utolsó percig (és még tovább) hajtottak, meg is lett az eredménye!
Meg mivel jobb a mi keretünk? Van néhány minőségi játékos (ennek a fele motiválatlan, sz.rik az egészbe), a többi semmivel nem jobb a madridistáknál. Le kellene venni a szemellenzőt, és a saját csapatunk hibáit észrevenni... Azok, akik hajtogatják, hogy még mindig a Barca a világ legjobb csapata, csúnyán el vannak tévedve! Tavaly az volt, idén pedig egyetlen valamire való csapatot sem bírt megverni a banda. Ehhez pedig semmi köze a Madridnak, erről csak a Barca játékosai, edzője és vezetősége tehetnek!!!
Ennek Én is nagyon örülnék, de a Madridra soha nem volt jellemző, hogy nagy igazolás nélkül maradnak... még bl+bajnokság szezon után sem.Vito írta: én csak remélni tudom, hogy az elnökötök is ugyanilyen elégedett a Madriddal, mint Ti, mert az azt jelentené, hogy minimális változás lesz a blancoknál és biztos vagyok benne, hogy mégegy ilyen idénye nem lesz a Madridnak (mármint nem fognak állandóan az utolsó 5-10 percben meccset nyerni).
ennél a Barcánál nem volt nehéz jobbnak lenni. itt csak egy kérdés van:Keelhaul írta:Nem akarok flame-t, de igenis jobbak voltunk EDDIG, elég csak az egymás ellenit nézni.
Ti Madridisták az elmúlt 3-4 évben nem sok mindennek örülhettetek, így ha jól belegondolsz, akkor nem is lehetnétek semmire sem nagyképűek.Keelhaul írta:Rivaldo11-en meg még mindig nagyon röhögnöm kell, és bocs. Nagy az arc, kicsi a mutatott teljesítmény. És ami a legfontosabb, mi madridisták nagyon ritkán nézzük le az ellenfelet.
Ez az egyik. A másik pedig, hogy nem voltatok ti mindig ilyen feddhetetlenek. Amikor ti voltatok toppon, volt ám ott minden... ne mond azt nekem, hogy mondjuk a Laporta korszakot megelőző 1-2 évben nem volt a részetekről elég lenézés...Zozzy 5 írta:Hát, az elmúlt 3 év madridi teljesítmény alapján még szép, hogy nem néztek le senkitKeelhaul írta:És ami a legfontosabb, mi madridisták nagyon ritkán nézzük le az ellenfelet.
Ronaldinho tényleg motiválatlan volt, de az elmúlt 2 évben elfáradt.sergi1989 írta:nos tridente megnevezés gyönyörüen hangzik csak ép etto meg ronaldinho beleszarik az egészbe és egy messi se tud még csodát csonálni ,bár ő egyedül is képes lehet rá de a másik kettő erősen kérdéses valameik lehet távozik is szal..![]()
Gyakorlatilag már kiderült, hogy nem megy egyikük sem sehova.sergi1989 írta:nos tridente megnevezés gyönyörüen hangzik csak ép etto meg ronaldinho beleszarik az egészbe és egy messi se tud még csodát csonálni ,bár ő egyedül is képes lehet rá de a másik kettő erősen kérdéses valameik lehet távozik is szal..![]()
Eto'o beleszariksergi1989 írta:nos tridente megnevezés gyönyörüen hangzik csak ép etto meg ronaldinho beleszarik az egészbe és egy messi se tud még csodát csonálni ,bár ő egyedül is képes lehet rá de a másik kettő erősen kérdéses valameik lehet távozik is szal..![]()
Hallottál már olyanról,h IGAZOLÁSOKZsé78 írta:Normális védelemről.A támadó rész nem rossz.De a védelem nem világklasszis éppen.Ezt te is elismerheted.
Bal bekk?
Jobb bekk?
KHátvéd?
Vkp?
Eto'o sérülése nem 1 perc múlva fog teljesen elmúlni,de ősztől már nem érződikZsé78 írta:Eto nem volt olyan amit vártunk a sérülése után.Ronaldinho is leeresztett, csak Messi volt a toppon.
Mit vártok?
Ez az igazság.
inkáb ismerd el aztán nagyképüsködj velük.Ez van.Lehet hogy ez nem tul nagy öröm de a nagyképű korszaknak vége.Aludd ki magad, szerintem fáradt lehetsz.
1. Ki szólt hozzád?sergi1989 írta:rivaldó törögy bele a sok demagóg [auto_cenzúra] szövegednek,elfogult,nagyképüségnek meglett az eredménye..és ezt rá értem nem többi ittenire!nem véletlen hogy második mecstek megy el igy a végén és mi meg sokadikat huzzuk be ennyi szerencse nincs ebbe ti is beletörödhettek ez két edző szakmai külöbsége ,nem szeretem kapelló fociját de sok köze van ahhoz hogy meglesz minden bizonnyal a :-----------------------------------------30.------------------------------------bajnoki cim!
Egyik szóval sem értek egyet.Zsé78 írta:Gratulálok a realnak. Jobbak mint mi.Ők azok akiket soha nem tudunk megverni.Max kis ideig vagyunk jobbak.
![]()