Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, ezt elírtamAtesz írta:Őőő, a Cavs.
Game90 írta:Bibby pedig valószinűleg elmegy a Sacramentótól. És év közben is voltak olyan pletykák, hogy oda igazolJól járna vele a Kings, bár nem fiatal már.
Hát azárt sztem Bibby még így is jobb írányítóba, ha kell akkor meccsenkénti 7 assistos átlagot is tud produkálni.Atesz írta: Nem csoda, hogy annyira pedáloztak Bibbyért, bár a Kingsben ő sem passzolós irányítót játszik, bár így belegondolva Artesten, és Martinon kívül nem is nagyon kinek passzolnia....
Slither írta:Nehéz lesz tőle megszabadulni, ekkora szerződéssel, és ilyen gyenge teljesítménnyel. A Cavsnek egy klasszikus írányító kéne Lebron mellé, úgy sokka könnyebb dolga volna a "királynak".Game90 írta:Egy új csapatban?Atesz írta:Nyár után remélem újra a régi leszMert mintha régebben olvastam volna olyen híreket, hogy elmegy.
Nehéz lesz tőle megszabadulni, ekkora szerződéssel, és ilyen gyenge teljesítménnyel. A Cavsnek egy klasszikus írányító kéne Lebron mellé, úgy sokka könnyebb dolga volna a "királynak".Game90 írta:Egy új csapatban?Atesz írta:Nyár után remélem újra a régi leszMert mintha régebben olvastam volna olyen híreket, hogy elmegy.
Egy új csapatban?Atesz írta:Nyár után remélem újra a régi lesz
Hát lehet, hogy az elsőéves Gibson többet tudna hozzátenni a játékhoz. Sőt biztos. De Parkert ő se tudná megfogniAtesz írta:Gibsont játszatni kezdőként azért elég nagy rizikó, Snow kaki, már nem olyan, mint a Sixersben volt.
Nem tudom, talán azért, mert ő sztem simán jó lenne első számú opciónak is. Meg, ahogy megnézed a Cavses karrierjét, az egész egy nagy csalódás, pedig Washingtonban elég jó kis playa volt.
Game90 írta:1. ezt tudom én is, nem lehet valami jó ilyen sérüléssel játszani. De akkor miért erőlteti őt Brown, amikor az egész playoffban rossz volt?Atesz írta: 1. sérült.
2. nem illik a csapatba![]()
2. Miért?
1. ezt tudom én is, nem lehet valami jó ilyen sérüléssel játszani. De akkor miért erőlteti őt Brown, amikor az egész playoffban rossz volt?Atesz írta: 1. sérült.
2. nem illik a csapatba
Hát ezek után, vagyis a hétvégi meccsek után mostmár kijárna nekünk különösen Game, hogy legalább a Cavs nyerjen..Game90 írta:Éjjel meccs![]()
Tippelek egyet:
SAS - Cleveland 82-89. Hughes és James nyeri meg a meccset a Cavsnek. Merjünk nagyot álmodni