Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Év eleji erőnléti felkészülésekből kimaradt, ezért vannak most hiányosságai. Év közbeni "edzőtermezés" nem annyira hatékony...haze71 írta:Csak azt tudnám, mitől vannak erőnléti problémái. Rendszeresen az edzőtermet látogatja labdás edzés helyett...
Volt párszor hogy nem játszott,de én 1szer sem láttam a lelátón....pedig van jó pár kamera általában a Nou C.-on belül.lionelmessi19 írta: Kisebb botrány volt belőle, h az Espanyol elleni meccsen nem volt ott a csapattársaival, meg h nem érdekli őt a bajnokság, meg ilyenek...
Ezt én is furcsálltam
Ezt a hülyeségetlionelmessi19 írta:nem érdekli őt a bajnokság, meg ilyenek... De jött a válasz tőle, meg Messiéktől is, h ott volt, csak a meccset a Nou Campon belül nézte vmiért, tv-ről.
Pool ellen volt Deconak kapufája?Roniee21 írta:
Nem! Mert asszem a Pool ellen is volt egy kapufája ...... na az ha bemegy![]()
Nem! Mert asszem a Pool ellen is volt egy kapufája ...... na az ha bemegylionelmessi19 írta:Valóban.Slither írta:Tévedsz, már előző meccsen is elszúrt egyet.![]()
Akkor nem 50%os, hanem 2/1![]()
Az jobban hangzik.
Egyáltalán nem, max. annyira, hogy az elmult 3-4 év Del Pierojával tisztában vagyok...ozsimiki írta:lionelmessi19 írta:ilyen embereket nem tartok jó szabad lövőnek: ...Del Piero![]()
![]()
Gondolom régebben nem néztél Olasz focit....
Ő sose szerete az olasz focit, úgyhogy nem valószínű.ozsimiki írta:lionelmessi19 írta:ilyen embereket nem tartok jó szabad lövőnek: ...Del Piero![]()
![]()
Gondolom régebben nem néztél Olasz focit....
lionelmessi19 írta:ilyen embereket nem tartok jó szabad lövőnek: ...Del Piero